Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η Σία και τα πάθη του lifestyle






Τα πάνω κάτω έχουν έλθει στο μηντιακό μας  τσίρκο και πιο ειδικά στο χώρο του lifestyle, όπου οι μετοχές των (τηλε)περσόνων ανεβοκατεβαίνουν βίαια, σχεδόν απρόσμενα.

Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος για παράδειγμα θα έμεινε  τρία χρόνια τώρα εκτός τηλεόρασης;

Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρισκόταν τόσους μήνες  σε απόσταση ασφαλείας από τα κεντρικά δελτία των ειδήσεων;


Μάλιστα η αγάπη του Γιάννη Αλαφούζου για τη Σία Κοσιώνη κράτησε τον Νίκο Χατζηνικολάου μακριά από τον ΣΚΑΙ μια και οι πληροφορίες θέλουν τον Αλαφούζο να προτείνει στον Νίκο να ξεκινάει το δελτίο στις 8 και στη συνέχεια να ακολουθεί η Κοσιώνη!
Ε, όχι και support group  στη Σία ο Χατζηνικολάου!
Αυτό δεν είναι δελτίο ειδήσεων, είναι ιεροσυλία.

Για τον μέχρι πρότινος ακριβοπληρωμένο Αυτιά και τις οδυνηρές περικοπές που έχει υποστεί το κασέ του έχουν γραφτεί τόσα πολλά. (Μόνο ο Παπαδάκης συνεχίζει ακάθεκτος σαν Fiat Panda  σε χωματόδρομο.)

Χειρότερη είναι η εικόνα στα πρώην στρατόπεδα της γκλαμουριάς.
Ο γνωστός Κωστόπουλος που είδε τους συντάκτες της ΙΜΑΚΟ να αποχωρούν ομαδικά σαν Πακιστανοί πρόσφυγες, δηλώνει ότι το επόμενο τεύχος του Nitro θα κυκλοφορήσει όταν το εμπορικό τμήμα βρει διαφημίσεις.

Ο Λυμπέρης  ζητεί από το προσωπικό να εργάζεται 4 μέρες τη βδομάδα και να πληρώνεται για μία! Ούτε λόγος για τα χρωστούμενα αμφοτέρων στους εργαζόμενους.
Οι τελευταίοι παρότι μήνες  απλήρωτοι  εξακολουθούν με θρησκευτικό φανατισμό να καταγράφουν τα αιώνια σχέδια γάμου της Ζέτας Μακρυπούλια.

Δυσφορία εκφράζουν και οι κολλητοί του Γιάννη Λάτσιου, οι οποίοι απέκτησαν όλοι σχεδόν εκπομπές στον ΑΝΤ1 αλλά δουλεύουν για τη δόξα!

Η κρίση έπληξε, όπως όλα δείχνουν, άγρια το lifestyle και για πολλούς από δαύτους μοναδική ελπίδα είναι η επιστροφή στη δραχμή, για την οποία δίνουν μάχη συγκεκριμένοι τραπεζίτες με μπροστάρη τον Γιώργο Κουρή…
κουρδιστό πορτοκάλι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...