Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο γαλάζιος κουμπαρος και οι φαιοπράσινοι εκβιαστές δολοφόνοι (όχι, δεν λέμε για τον κύριο Παπαχρήστο)

http://olympia.gr/

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά. Πάνω από 2,000 επιχειρήσεις, τουλάχιστον 2,000 οικογένειες δηλαδή στέναζαν κάτω από τον ζυγό των φαιοπράσινων καθαρμάτων. Ανθρώπων της πράσινης εξουσίας που είχαν δημιουργήσει έναν φασιστικό μηχανισμό για να εκμεταλλεύονται τις κομματικές, κρατικοδίαιτες θέσεις τους ώστε να βιάζουν την κοινωνία.

2,000 επιχειρήσεις φίλοι. Το νούμερο είναι συγκλονιστικό. Το πέπλο του τρόμου είχε στηθεί στην Βόρειο Ελλάδα από τα ίδια καθάρματα που αγωνίστηκαν και για το μνημόνιο. Προδότες της διπλανής πόρτας, προδότες της πατρίδας.

Χρειάστηκε η θυσία ενός ανθρώπου για να ξυπνήσουν κάποιες συνειδήσεις και να σπάσει η ομερτά.

Όχι, μην περιμένετε να δείτε πρωτοσέλιδα από Τα Νέα ή περισπούδαστα άρθρα από γίγαντες όπως ο κύριος Παπαχρήστος. Βλέπετε, όλοι από τους συλληφθέντες ήταν φαιοπράσινα κρατικοδίαιτα καθάρματα που εκβίαζαν κόσμο, στην συντριπτική του πλειοψηφία μη κρατικοδίαιτους, απεγνωσμένους οικογενειάρχες.

Τα επικά πρωτοσέλιδα των “Νέων” αφιερώθηκαν στον γαλάζιο (υποτίθεται) κουμπάρο της ΜΕΒΓΑΛ. Και οι κύριοι Παπαχρήστοι το έκαναν “Brand” στην χώρα του κυρίου Τσουκάτου, του κυρίου Μαντέλη, του κυρίου Άκη, του κυρίου Μίχα, του κυρίου Αϊβαλιώτη του κυρίου προϊσταμένου της ΣΔΟΕ (αλήθεια κύριε Καπελέρη, γνωρίζετε κάτι για την υπόθεση;)

Η ομερτά και η αλληλεγγύη τους είναι δεδομένη. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, είναι το χαρακτηριστικό δείγμα των αγωνιστών που σκίστηκαν για να φέρουν στην χώρα το ΔΝΤ. Αυτό που έκαναν δηλαδή στον δύστυχο φούρναρη, τσακίζοντας τον στο ξύλο μπροστά στο παιδί του, το έκαναν για ολόκληρη την χώρα.

Σε μία συμπτωματική αρμονία με τον κάθε κύριο Παπαχρήστου και τα επικά πρωτοσέλιδα με τους γαλάζιους κουμπαρους, με το πετρέλαιο θέρμανσης στην τιμή – σοκ των …50 λεπτών, με τον ετοιμοθάνατη γενιά των 700 Ευρώ που της έπινε το αίμα ο κακός Καραμανλής…

Όχι, δεν θα δείτε πρωτοσέλιδα. Ας είναι 2,000 οι επιχειρήσεις και όχι μία ΜΕΒΓΑΛ. Ας πήγε το πετρέλαιο στα 1,1 Ευρώ το λίτρο, ας πήγαν οι μισθοί στα 495 Ευρώ.

Την κάναμε την δουλίτσα μας. Άξιος ο μισθός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...