Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Παπανδρέου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

του  Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

Κυνικός και αμετανόητος για άλλη μια φορά ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στο τελευταίο Εθνικό  συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
   Κυνικός και αμετανόητος μπροστά στο παγωμένο, αποιδεολογικοποιημένο και συνένοχο ακροατήριο των κατ’ ευφημισμόν συντρόφων του να επιχειρεί ματαίως και με αυξημένες δόσεις
«αντιδεξιάς» συναισθηματικής διέγερσης να τα ρίξει πάλι όλα στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, αρνούμενος έστω και μια στοιχειώδη αυτοκριτική για τις εγκληματικές ευθύνες του στην κατάντια του τόπου μας και του λαού μας.
   Και με μια κωμικοτραγική υποκρισία και σοβαροφάνεια να προσπαθεί να αναφερθεί  και σε δήθεν επιτεύγματα της άθλιας και επώδυνης διακυβέρνησής του ο μοιραίος!!!
   Ούτε λόγος φυσικά για την εξαθλίωση και την απελπισία του λαού, ούτε συλλαβή για την καλπάζουσα ανεργία και την ύφεση που διαλύουν τα πάντα, ούτε μια κουβέντα συμπάθειας για τις αυτοκτονίες-δολοφονίες και τα νεοκατοχικά συσσίτια χιλιάδων συμπατριωτών μας, ούτε μια συγνώμη για το αποικιακό μνημόνιο που με αλχημείες και εξαπατήσεις συνδρομολόγησε για να φτάσουμε σχεδιασμένα(Νόαμ Τσόμσκι) ως τον σημερινό Καιάδα της φτώχειας, της ταπείνωσης και της ντροπής, με τους εθνικούς κινδύνους ορατούς και ιδιαίτερα απειλητικούς πλέον.
   Και σαν να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα,  να μην τολμά να επαναβεβαιώσει ως όφειλε μπροστά στους αμήχανους και πιθανόν αηδιασμένους κομματικούς δελφίνους την «αμετάκλητη» απόφασή του πως δεν θα είναι πάλι υποψήφιος πρόεδρος.!!
   Αλλά και να μην τολμά κανένα ηγετικό μεγαλοστέλεχος αυτό το ζήτημα να το προτείνει και να το ζητήσει σαν πολιτική απόφαση του κορυφαίου κομματικού τους οργάνου!! 
   Ο Γ. Παπανδρέου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ λοιπόν αγαπητοί φίλοι, και ας μην έχετε αυταπάτες οι επίδοξοι.
   Φτάνει  μόνον να ακούσετε τους αυλικούς του που άρχισαν ήδη να ψελλίζουν και να τεστάρουν.
   Είναι εδώ, ίδιος και απαράλλαχτος αμοραλιστής, όπως σε όλη την πολιτική του διαδρομή, να υπηρετεί τον εαυτό του, την οικογένειά του και τους κάθε φυράματος εντολείς του.
  Αυτούς δηλαδή που συνεχίζουν να ασελγούν στην αξιοπρέπεια του λαού μας και στο λιπόσαρκο κορμί της πατρίδας μας.
   Ο Γ. Παπανδρέου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ λοιπόν, κι ας είναι το ΠΑΣΟΚ αλλού η πουθενά.
   Για να συνεχίσει έτσι τον μακάβριο και εντεταλμένο ρόλο του στην υπηρεσία των ευδιάκριτων πλέον αφεντικών του, προσβάλλοντας βάναυσα το ήθος και τον πατριωτισμό πολλών στελεχών της παράταξης του, οι οποίοι όμως, φευ, συνεχίζουν να σιωπούν, να δειλιάζουν  και να ψάχνονται μόνον για την «επόμενη μέρα»….
   Διώξτε τον επί τέλους «σύντροφοι»–και συγχωρήστε με που μπαίνω στα χωράφια σας.
   Διώξτε τον και μαζί του όλο τον συρφετό της άκαπνης, ξενόφερτης και τραγικής του παρέας.
   Διώξτε τον μήπως και ξαναβρεί η παράταξή σας την χαμένη της αυτοεκτίμηση.
   Διώξτε τον μήπως και τα χειρότερα που φοβόμαστε  δυσκολευτούν, καθυστερήσουν και αποφευχθούν.


   Πάτρα, 15-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...