Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Φτερούγες κοτόπουλου

Ένα πανέμορφο πιάτο έχουμε για σήμερα, από τη φίλη μας τη Νατάσα, που την ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή! Δοκιμάστε το!

Φτερούγες κοτόπουλου

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο μια....


Υλικά

1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου

2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. καρίνο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση



Κόβουμε τις φτερούγες σε 2 μέρη: στον "αγκώνα" και το "δάχτυλο" (από την κλείδωση και μετά το πετάμε ή το κρατάμε για ζωμό) έτσι ώστε να μας μείνει η φτερούγα χωρίς το μυτερό μέρος. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Απλώνουμε τις φτερούγες σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 20' ή ώσπου να ροδοκοκκινήσουν.


Τις ποσότητες των υλικών μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...