Ένα πανέμορφο πιάτο έχουμε για σήμερα, από τη φίλη μας τη Νατάσα, που την ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή! Δοκιμάστε το!
Φτερούγες κοτόπουλουΚανείς δεν μπορεί να φάει μόνο μια....
Υλικά
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
2 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. καρίνο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φτερούγες σε 2 μέρη: στον "αγκώνα" και το "δάχτυλο" (από την κλείδωση και μετά το πετάμε ή το κρατάμε για ζωμό) έτσι ώστε να μας μείνει η φτερούγα χωρίς το μυτερό μέρος. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Απλώνουμε τις φτερούγες σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήνουμε στο γκριλ για περίπου 20' ή ώσπου να ροδοκοκκινήσουν.
Τις ποσότητες των υλικών μπορείτε να τις προσαρμόσετε στα γούστα σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου