Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση των ληστών με τα "καλάσνικοφ"!


Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας για τη δράση των συλληφθέντων, σοκάρει όχι μόνο εμάς τις γυναίκες, όλο τον κόσμο αλλά ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς της ασφάλειας που ψάχνουν την υπόθεση.

Οι "άνθρωποι" που βλέπεις στις φωτογραφίες- που ο μικρότερος είναι 15!!! ετών και ο μεγαλύτερος 24! -είναι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας,  οι ληστές με τα καλάσνικοφ που εδώ και καιρό λήστευαν χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ' επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους!

Και προφανώς ήταν τόσο ...περήφανοι για τα εγκλήματά τους, που κρατούσαν ακόμα και αρχείο! Όπως διαβάζουμε στο Newsit το αρχείο, για την ακρίβεια εκτυπώσεις δημοσιευμάτων από sites που αναφέρονταν στη δράση τους, το διατηρούσε στο σπίτι της η 16χρονη Ελληνίδα που φαίνεται γνώριζε τα πάντα.



              Ευτυχώς έκαναν λάθη που οδήγησαν στη σύλληψή τους

Ευτυχώς για την κοινωνία οι δράστες έκαναν πολλά λάθη. Το πιο βασικό ήταν ότι δεν απαλλάσσονταν γρήγορα απ' τα κλοπιμαία.

Ένα από τα κινητά που είχαν αρπάξει το έδωσαν σε κάποιον γνωστό τους στη Λαμία. Οι αστυνομικοί το εντόπισαν. Συνέλαβαν τον άνθρωπο αυτό και από κει έφτασαν στους πρώτους από τους δράστες.
Ταυτόχρονα γίνονταν έρευνες σε γνωστά καταστήματα του κέντρου όπου καταλήγουν κλοπιμαία και έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν και άλλους από τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕ  ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟ Δ. ΣΒΟΥΡΔΑΚΟΥ

ΠΗΓΗ :  Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...