Υλικά
- 1 κιλό φρέσκο ανθότυρο
- 2 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
- 4 αυγά χτυπημένα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- όσο σηκώσει αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2. Λίγο λίγο προσθέτουμε στο μπολ με τα ανακατεμένω υλικά κουταλιές αλεύρι μέχρι το μείγμα να πλάθεται σε κεφτεδάκια και να μην κολλάει στο χέρι.
3. Σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα αραδιάζουμε τα τυροκεφτεδάκια, δίνοντάς τους το σχήμα που θέλουμε (πλακέ ή στρογγυλό).
4. Στη συνέχεια, τα αλείφουμε χρησιμοποιώντας πινέλο με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 180ο C, στις αντιστάσεις, για 20΄, μέχρι να ροδίσουν.
μερίδες 50
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτάπηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου