Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα - Μέρος 4ο

Λάθος της Ευρώπης που εμπιστεύτηκε τη Γερμανία. Όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε απέναντί μας μια Γερμανία που ήθελε να γίνει ευρωπαϊκή, ενώ στην πραγματικότητα είχαμε μια Γερμανία που ήθελε να ξαναδοκιμάσει να κάνει την Ευρώπη γερμανική.
Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα.
Η Γερμανία και όχι η Ελλάδα είναι ο αθενής «κρίκος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ναζιστική "κατοχή" του εβραϊκού ΔΝΤ.

Κατ’ αρχήν να ξεκινήσουμε από το πιο βασικό πράγμα και το οποίο δεν θα το μάθει ποτέ ο ελληνικός λαός από τα κανάλια της διαπλοκής. Το ΔΝΤ, όπου επεμβαίνει, δεν έχει ως στόχο τη σωτηρία του "ασθενούς", αλλά τη σωτηρία εκείνων, που οδήγησαν το κράτος στην "ασθένεια". Τη σωτηρία των ιμπεριαλιστών, των τοκογλύφων, των δωσίλογων συνεργατών τους και άλλων δημοκρατικών "δυνάμεων". Το ΔΝΤ, δηλαδή, εξ αντικειμένου δεν έχει ως στόχο του να σώσει την Ελλάδα. Το ΔΝΤ έχει ως στόχο να προστατεύσει τα συμφέροντα των δικών του ιδιοκτητών και άρα τους πιστωτές της Ελλάδας. Τους τοκογλύφους, οι οποίοι "επένδυσαν" στην Ελλάδα.
Θα δώσει τις υποσχεθείσες από το ελληνικό κράτος ομολογιακές "αποδόσεις" στους κοινούς "επενδυτές" και θα κρατήσει για τα αφεντικά του το αμύθητης αξίας ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο. Στην πραγματικότητα το ΔΝΤ θα κατακτήσει το κράτος ως μια ιδιόμορφη δύναμη κατοχής. Θα μοιράσει τα "ιμάτια" του ελληνικού κράτους με τρόπο τέτοιο, που να εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα των αφεντικών του, αλλά ταυτόχρονα να τους εξασφαλίζει ένα μίνιμουμ συνενόχων και συνεργατών μέσα στη λεηλατημένη και κατακτημένη χώρα. Θα δώσει τα "φιλέτα" στα αφεντικά του, αλλά θα δώσει και "ψίχουλα" στα γηγενή αποβράσματα να επιβιώσουν. Όλοι οι υπόλοιποι θα πάνε στα "σκουπίδια". Έτσι αντιλαμβάνεται το ΔΝΤ τους λαούς.
Αυτό, δηλαδή, που πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το ΔΝΤ δεν σε σώζει από καμία χρεοκοπία. Όσοι λένε ότι το ΔΝΤ θα μας σώσει από τη χρεοκοπία, λένε ψέματα. Το ΔΝΤ διαχειρίζεται την αναπόφευκτη χρεοκοπία σου με βάση τα δικά του συμφέροντα και όχι τα δικά σου. Δίνει ψευδοχρήματα της τελευταίας στιγμής, για να μπορεί στη συνέχεια να έχει λόγο στη λεηλασία του "νεκρού". Δίνει χρήματα, για να συντηρηθεί ο "άρρωστος" μερικούς μήνες επιπλέον, ώστε να μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στην "κληρονομιά" του.
Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Αυτά τα λένε οι ίδιοι. Ας ψάξει κάποιου τις δηλώσεις, που σε ανύποπτους χρόνους έχει κάνει ο "στρατηγός" Κίσινγκερ. Θα μάθει αμέσως τι τους ενδιαφέρει ν' αρπάξουν. Τι ενδιαφέρει τους ιμπεριαλιστές του 4ου Ράιχ να κατέχουν μέσα στα κατακτημένα κράτη. Θα μάθει αμέσως τι εγκλήματα έχουν κάνει εις βάρος όλων των τριτοκοσμικών κρατών, που κατά καιρούς "κατέκτησαν". Πώς τα κατέκτησαν; Τους πήραν τα πάντα, προκειμένου να ελέγχουν, να απειλούν ή να εκβιάζουν τους λαούς τους με αφανισμό και θάνατο. Τους πήραν το σύνολο των ζωτικών επιχειρήσεων, που έχει ανάγκη ένας λαός για να επιβιώσει. Τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, ορυχεία, μεταλλεία, ύδρευση, αποχέτευση, ακόμα και το εμπορικό δίκτυο, το οποίο ελέγχει τη διακίνηση των βρώσιμων ειδών.
Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος μάντης, για να καταλάβει τι θέλει η ναζιστική "μεραρχία" του ΔΝΤ υπό τις εντολές του "στρατηγού" Σρος Καν. Τι μπορεί να θέλουν από την Ελλάδα, προκειμένου να την "κατακτήσουν" και να τη μετατρέψουν σε αποικία τους; Ό,τι μπορεί να βγάζει αμύθητα κέρδη —και είναι αιώνιας αξίας— και βέβαια θα τους επιτρέπει να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό. Τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα μεταλλεία μας, τα διόδια των εθνικών οδών, τις δημόσιες εκτάσεις μας. Για την αγορά ούτε λόγος. Αυτήν την ελέγχουν ήδη. Δικά τους είναι όλα τα εμπορικά δίκτυα. Από την Carrefour και τη Lidl μέχρι την Praktiker και τη Media Markt.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς κάνουν τον πόλεμο και κατακτούν τα κράτη; Ο "επιτελάρχης" της FED Μπενράκε δέχεται εντολές από τους "αυτοκράτορες" και "μοιράζει" το παιχνίδι του πολέμου. Ο "στρατηγός" Τρισέ με τη "μεραρχία" ΚΕΤ κηρύσσει τον "πόλεμο" στην Ελλάδα, ο "στρατηγός" Μπλακφέιν με τη "μεραρχία" της Goldman Sachs τη βομβαρδίζει και βοηθάνε οι γύρω τους. Ο "λοχαγός" Μπάφετ με τη επιθετική "διμοιρία" Standard & Poor's την "υποβαθμίζει" και ο συνάδερφός του "λοχαγός" Σόρος τής επιτίθεται μέχρι να την κατακτήσουν. Όταν συμβεί αυτό, μπαίνει ο "στρατηγός" Στρος Καν με τη "μεραρχία" του ΔΝΤ και λειτουργεί σαν δύναμη κατοχής. "Τσολάκογλου"… ο Εβραίος κακομοίρης Γιωργάκης. Αυτός, ο οποίος, προκειμένου να κλέψει την ψήφο των Ελλήνων και άρα και την εξουσία, "έβλεπε" χρήματα παντού. 
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Αυτός είναι ο ρόλος του ΔΝΤ. Είναι μια δύναμη κατοχής. Σε έναν σύγχρονο ιμπεριαλισμό, ο οποίος λειτουργεί με "δηλητηριάσεις" των θυμάτων και όχι με "σκοτωμούς", το ΔΝΤ είναι ο "παπάς", ο οποίος σε "κοινωνεί", για να μάθει πού κρύβεις τις "λίρες" και τους "τίτλους" του σπιτιού σου. Είναι αυτός, ο οποίος, με πρόφαση τη βοήθεια, θ' αρπάξει το σπίτι σου εις βάρος των παιδιών σου και νόμιμων κληρονόμων σου. Είναι η δύναμη κατοχής, η οποία θα σου αρπάξει και θα διαχειρίζεται για λογαριασμό της ό,τι έχεις και δεν έχεις.
Το ΔΝΤ, δηλαδή, είναι έκφραση του νέου τύπου του ιμπεριαλισμού. Του τραπεζικού ιμπεριαλισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παλαιότερα ο ιμπεριαλιστής σκότωνε με πόλεμο το θύμα και άρπαζε με τη βία τη λεία του, ενώ σήμερα δηλητηριάζει ύπουλα και μετά κληρονομεί το θύμα του. Όλα αυτά το ΔΝΤ τα κάνει εκ του ασφαλούς και χωρίς καμία αντίδραση, εφόσον στην ουσία τις τελευταίες "ημέρες" του θύματος "συγκυβερνά".
Με την είσοδο του ΔΝΤ στη χώρα μας, μεταφέρθηκε στα χέρια του ένα μέρος της ανεξαρτησίας της πατρίδας μας. Έχοντας μερίδιο στη διακυβέρνηση και άρα κρατώντας στα χέρια του τις κρατικές μας "σφραγίδες", θα δανείζεται στο όνομα των Ελλήνων χρήματα, τα οποία θα τα διαχειρίζεται όπως συμφέρει το ίδιο και τα αφεντικά του. Θα κρατά για λογαριασμό του τις "δόσεις", που θεωρεί ότι "οφείλονται" στα αφεντικά του και τα ψίχουλα, τα οποία θα περισσεύουν, θα τα πετάει στους Έλληνες, για να ζουν στα όρια της φτώχειας. Για τους Έλληνες θα υπάρχει φτώχεια και "στενότητα", αλλά για τους "δανειστές" της Ελλάδας θα υπάρχει πλούτος και "άπλα". Αυτοί θα εισπράττουν αποδόσεις σαν η Ελλάδα να "πετάει". Θα εισπράττουν τις αποδόσεις εκείνες, τις οποίες τούς υποσχόταν η "ισχυρή" Ελλάδα του Σημίτη.
Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε έβαλαν τον Γιωργάκη να την κυβερνά. Αυτές ήταν οι προϋποθέσεις, για να τον κάνουν Πρωθυπουργό. Αυτά προφανώς συμφωνήθηκαν σε κάποια από τις κρυφές συσκέψεις της λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Εβραίοι σε μυστικές αίθουσες αποφάσισαν ότι ο Γιωργάκης θα γίνει Πρωθυπουργός και όχι οι Έλληνες μπροστά στις κάλπες. Ο Εβραίος Γιωργάκης υποστηρίχθηκε από αυτήν τη λέσχη, για να παραδώσει την Ελλάδα στα χέρια του Εβραίου Στρος Καν και των επίσης Εβραίων συνεταίρων του. Όλα έγιναν την επομένη της λήψης της εξουσίας από τον Εβραίο Γιωργάκη. Τι έγινε; Μας οδήγησαν στη σφαγή.
Μας οδήγησαν με τη "βία", εφόσον αρνήθηκαν να μας δανείσουν, ώστε να προχωρήσουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα κράτη, που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ' εμάς. Μας οδήγησαν στην "κλίνη" του σύγχρονου διεθνούς νομισματικού "Προκρούστη", ο οποίος θα μας φέρει στα "μέτρα" του. Στα "μέτρα" της νέας Παγκόσμιας Κατάστασης, που επιβάλει το ΔΝΤ. Το είπε άλλωστε κι ο Γιωργάκης την επομένη της εκλογής του. Η Ελλάδα αναγκαστικά θα εκχωρήσει μέρος της ανεξαρτησίας της, για να επιβιώσει οικονομικά. Με αυτόν τον τρόπο —έστω και έμμεσα— προσδιόρισε τον ρόλο του, όπως τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος.
Δεν θα είναι ένας Πρωθυπουργός μιας ελεύθερης χώρας. Θα είναι "ολίγον" Πρωθυπουργός μιας "ολίγον" ανεξάρτητης χώρας. Θα είναι κάτι σαν διορισμένος ανεύθυνος "νομάρχης" σε ένα νέο υπεύθυνο παγκόσμιο "υπερκράτος". Ένα ιδιόκτητο κράτος των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ. Ένα κράτος, το οποίο θα έχει μια εβραϊκή "υπερκυβέρνηση", η οποία θα συνεδριάζει υπό την "ομπρέλα" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των διεθνών τραπεζιτών.
Απλά πράγματα. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβει την εξουσία μιας χώρας και μιας κοινωνίας ανθρώπων ένας πραγματικός κρετίνος, όπως ο Giorgo. Θα αναλάμβανε, μόνον εάν του εγγυόταν κάποιοι πανίσχυροι παράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας ότι αυτός θα ήταν πρωθυπουργός μόνον για τις φωτογραφίες της μάνας του. Μιλάμε για πραγματικό Vlaka —το γράφουμε έτσι, για να το καταλάβει και ο ίδιος— που υποψιαζόμαστε ότι πραγματικά πάσχει από κάποιας μορφής κρετινισμό.
Αυτά δεν αποτελούν δικές μας επινοήσεις. Ο ίδιος μας αποκάλυψε τις απόψεις του. Αυτός δεν είναι, που λίγες ημέρες πριν —και σε εκδήλωση του Economist— μίλησε για παγκόσμια διακυβέρνηση; Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ανεξάρτητου κράτους να διατυπώνει την ανάγκη —και μάλιστα την επιτακτική ανάγκη— για παγκόσμια διακυβέρνηση; Πώς μπορεί ένας κυβερνήτης ενός ελεύθερου κράτους να μιλάει για επιτακτική ανάγκη κηδεμονίας; Ενημέρωσε τον λαό ότι θέλει να τον κυβερνήσει συνεταιρικά με τους κηδεμόνες του; Όταν κατέβηκε στις εκλογές, "έδειξε" στον λαό τους παγκόσμιους "κυβερνήτες", που αντιπροσωπεύει ο ίδιος;
Ποιους αντιπροσωπεύει σε μια τέτοια περίπτωση; Αυτούς που τον ψήφισαν ή αυτούς που τον διόρισαν; (Γιωργάκης): …"We need global governance, global financial governance, and we need it fast." Μετάφραση: "Χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια Οικονομική Διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε γρήγορα". Σιωνιστική δεν είναι η επινόηση του όρου της "παγκόσμιας διακυβέρνησης"; Εβραίος δεν είναι ο Γιώργος; Σιωνιστική δεν είναι η Goldman Sachs, που μας οδήγησε στην κρίση και από εκεί στο "σφαγείο" του Εβραίου Στρος Καν; Είναι πολλές οι "συμπτώσεις" ή μήπως έτσι μας φαίνεται εμάς, που είμαστε καχύποπτοι;
Η "σφαγή" δηλαδή της Ελλάδας ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, στη οποία ανήκει ο Giorgo. Ενός παγκόσμιου εβραϊκού κατοχικού καθεστώτος, στέλεχος του οποίου είναι και ο Εβραίος Giorgo. Αυτήν τη σφαγή μάλιστα επιχειρούν να την κάνουν με τρόπο τέτοιο, ώστε να τους βγει τζάμπα. Όλα τα άλλα είναι προπαγάνδα. Θα μας δώσουν "πακέτα" δισεκατομμυρίων ευρώ …λένε και ξανάλενε τα ΜΜΕ των διαπλεκομένων. Αυτό είναι κατάντημα. Τις επιλογές της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων, εξαιτίας των "εγκλημάτων" της Goldman Sachs, έχει αναλάβει να το παρουσιάσει στον κόσμο το κανάλι του Μπόμπολα, ο οποίος είναι συνέταιρος με την Goldman Sachs.
Οι Έλληνες ακούνε μόνον ψέματα. Γιατί; Γιατί οι ιμπεριαλιστές —εκτός από τέτοιοι— είναι και γύφτοι. Όχι μόνον ήθελαν να "κατακτήσουν" την Ελλάδα, αλλά ήθελαν να το κάνουν και τζάμπα. Με δικά μας χρήματα μάς κατακτούν. Με δικά μας χρήματα θα μας "αγοράσουν" την πατρίδα μας. Εδώ μπορεί να καταλάβει κάποιος και το κόλπο με τα spreads. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ιμπεριαλιστές, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και γύφτοι.
Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Ούτε τα χρήματα της τελευταίας "ώρας" του "ασθενούς" είναι δικά τους. Ακόμα κι αυτά τα χρήματα, που "παρατείνουν" τη δοκιμασία του και τον βαστάνε στην "πρίζα", είναι δικά του. Μιλάμε για θράσος. Το απόλυτο θράσος. Όλα αυτά όμως τα δοκιμάζουν, γιατί ελέγχουν τη χώρα. Αν υπήρχε μια ηγεσία ελληνική ή ελληνικά ΜΜΕ, δεν θα τολμούσαν να το κάνουν. Ελέγχοντας τους μηχανισμούς προπαγάνδας, προστατεύουν τις προδοτικές ηγεσίες και ταυτόχρονα "πείθουν" τον λαό, λέγοντάς του ψέματα.
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι ο ελληνικός λαός είναι θύμα προπαγάνδας αυτήν τη στιγμή. Δεν γνωρίζει καν τι είναι αυτή η "βοήθεια" του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών κρατών. Εμφανίζουν, δηλαδή, τα νέα δάνεια σαν "πακέτα" βοήθειας τύπου Μάρσαλ. Αυτό είναι ψέμα. Βοήθεια με τόκο δεν υπάρχει. "Βοήθεια" με τόκο είναι μεταμφιεσμένα δάνεια. Αυτά τα χρήματα, που θα "δοθούν" στην Ελλάδα, είναι νέα δάνεια σε μια αγορά, της οποίας τα επιτόκια τα διαμόρφωσαν οι ίδιοι, προκειμένου να τους βγουν τζάμπα.
Τα δάνεια, τα οποία, αν τα παίρναμε έναν χρόνο πριν με 5%, θα τα θεωρούσαμε τοκογλυφικά —εφόσον θα είχαν 200 μονάδες διαφορά από τα γερμανικά—, σήμερα τα θεωρούμε "δώρο". Μας δανείζουν δηλαδή με 5% αυτά, τα οποία μέχρι πριν λίγους μήνες δανειζόμασταν μόνοι μας με 4%. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι έγινε; Προκάλεσαν την κρίση δανεισμού, για να μας "πουλήσουν" αυτά, τα οποία δεν τα παίρναμε ούτε τζάμπα. Τα "πακέτα", τα οποία δήθεν θα μας "δώσουν", είναι τα δάνεια, τα οποία εμείς θα παίρναμε μόνοι μας με βάση τις πραγματικές πιστοληπτικές μας δυνατότητες.
Με απειλές, φήμες και βρισιές στον διεθνή τύπο έδωσαν "άλλοθι" στις δικές τους εταιρείες αξιολόγησης να "υποβαθμίσουν" την Ελλάδα και άρα να μειώσουν τις πιστωτικές μας δυνατότητες. Άλλαξαν τα επιτόκια στο εξωφρενικό 10% και άνω και σήμερα μάς πουλάνε σαν "δώρο" αυτό, το οποίο λίγους μήνες πριν δεν θα το παίρναμε καθόλου αν ήταν κοντά στο 5%. Γι' αυτόν τον λόγο διατηρούνται μόνιμα πλέον τα spread στις 800 περίπου μονάδες βάσης. Ενώ δηλαδή η Ελλάδα δεν βγαίνει για δανεισμό, τα spread παραμένουν υψηλά. Γιατί; Για να μην σκέφτονται οι Έλληνες την εναλλακτική λύση. Κάθεται ο "λύκος" έξω από το "μαντρί", για να μην βγει το "σφάγιο" από το σφαγείο του ΔΝΤ.
Με αυτά τα δάνεια, που έχουν ως "αντίκρισμα" το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο, θα κάνουν το παιχνίδι της λεηλασίας της Ελλάδας ένα στημένο και εκ του ασφαλούς παιχνίδι. Με τα δάνεια, τα οποία παίρνουν εξαιτίας του ελληνικού δημοσίου κεφαλαίου, θα ξεπληρώνουν τους εαυτούς τους στα σίγουρα, ενώ, όταν κι αυτό πλέον δεν θα τους φτάνει, θα δηλώσουν μια χρεοκοπία και θα ξεκοκαλίσουν μόνοι τους το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο, εξαιτίας αυτών των δανείων. Μας "βοηθάνε" δηλαδή πιο ακριβά απ' ό,τι θα "βοηθούσαμε" μόνοι μας τους εαυτούς τους.
Η αυτοκτονική πολιτική του υπερβολικού δανεισμού θα συνεχιστεί, αλλά μόνον για να εξυπηρετεί τις "υποχρεώσεις" μας απέναντι στους δανειστές μας και άρα στους ίδιους. Τα δάνεια απλά δεν θα "φτάνουν" για όσους Έλληνες καλώς ή κακώς επωφελούνταν μέχρι τώρα από την πολιτική της σπατάλης. Τα δάνεια αυτά θα μας οδηγήσουν στην καθυστερημένη "χρεοκοπία", την οποία θα χειριστεί το ΔΝΤ σαν ο "δανειστής" της τελευταίας στιγμής και "εκλεκτός" συνδιαχειριστής του "νεκρού".
Το ΔΝΤ, του Εβραίου Στρος Καν, θα φροντίσει να πληρωθούν οι "επενδυτές" της αναξιόπιστης Ελλάδας. Θα φροντίσει να κερδίσουν και όσοι από αυτούς πόνταραν ταυτόχρονα και στη χρεοκοπία της. Μονά-ζυγά δικά τους. Αναξιόπιστη η Ελλάδα, αλλά κερδισμένοι αυτοί, οι οποίοι αγόρασαν το μεγαλύτερο μέρος των ομολόγων της. Αξιόπιστη η Ελλάδα, για να τους πληρώνει τους τόκους, αλλά αυτοί πόνταραν και στη χρεοκοπία της. Η αλητεία με κουστούμι. Οι Εβραίος Στρος Καν να φροντίσει να πληρωθεί ο Εβραίος Άκερμαν της Ντόιτσε Μπάνκ και ο Εβραίος Λόιντ της Goldman Sachs. Όλοι θα βγούνε κερδισμένοι εξαιτίας της λεηλασίας της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα εισπράξουν και αμύθητα κέρδη εξαιτίας του στοιχήματος εναντίον της Ελλάδας.

Η Γερμανία θα δεχθεί επιθέσεις από όλη την Ευρώπη
γιατί επιτέθηκε σε όλη την Ευρώπη.


Η Γερμανία, δυστυχώς για τον λαό της και όσους Ευρωπαίους την "εμπιστεύτηκαν", μετά από τον ολέθριο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο —που η ίδια προκάλεσε— φέρθηκε και πάλι αχάριστα. Αμετανόητη παρέμεινε η δύναμη που αιματοκύλισε την Ευρώπη, ακολουθώντας τον Χίτλερ. Την "πάτησαν" οι Ευρωπαίοι που την "εμπιστεύτηκαν", πιστεύοντας ότι είχαν να κάνουν με μια Γερμανία που ήταν ευρωπαϊκή. Αυτό, που πραγματικά είχαν απέναντί τους, ήταν μια Γερμανία, η οποία ήθελε να κάνει την Ευρώπη Γερμανική. Αμετανόητη και πάλι. Αμετανόητη μέχρι τέλους.
Η Ελλάδα δικαιωματικά πρέπει να της επιτεθεί πρώτη απ' όλα τα υπόλοιπα κράτη για δύο λόγους. Η Γερμανία της "χρωστά" τα οφειλόμενα από την επίθεση του Γ’ Ράιχ και όχι μόνον δεν δείχνει θέληση να της τα αποδώσει, αλλά της ξαναεπιτέθηκε με το Δ’ Ράιχ. Της επιτέθηκε μάλιστα πρόστυχα και ύπουλα. Είναι "ηθικοί" αυτοί, οι οποίοι με μια απίστευτη διαφθορά αξιωματούχων φόρτωναν στο ελληνικό κράτος στραβά υποβρύχια και βαγόνια, τα οποία δεν ταίριαζαν στις σιδηροδρομικές γραμμές και είναι "ανήθικος" ο ελληνικός λαός, ο οποίος τα πλήρωνε, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει.
Τέτοια ιδιόμορφη αντίληψη περί ηθικής είχε και πάλι μόνον η ναζιστική Γερμανία πριν από εβδομήντα χρόνια. Τότε, που κατακτούσε την Ελλάδα, για να τη "βοηθήσει". Τότε, που έκλεβε τα θησαυροφυλάκια της, για να τη "βοηθήσει". Όμως, τα παραμύθια, ακόμα κι αν είναι πολύ καλά, έχουν ένα τέλος. Τώρα πλησιάζει η ώρα του τέλους του γερμανικού παραμυθιού, γιατί δεν μπορεί ένα παραμύθι να συνεχίσει να υφίσταται, όταν ένας λαός δεν μπορεί να επιβιώσει. Τα γερμανικά "παραμύθια" σε λίγο χρόνο δεν θα έχουν ακροατήριο στην Ελλάδα. Όσοι από τους δωσίλογους "Χριστοφοράκους" δεν την κοπάνησαν από την Ελλάδα και παρέμειναν σ' αυτήν, δεν θα μπορούν να τους εξυπηρετήσουν.
Είναι θέμα χρόνου να εξεταστούν όλα τα κέρδη των Γερμανών από αυτήν την παρανομία. Κέρδη Γερμανών επενδυτών, τα οποία προέρχονται από την προσδοκία τόκων, εξαιτίας των παράνομων δανείων αλλά και κέρδη, τα οποία προέκυψαν από την παράνομη δραστηριοποίηση των γερμανικών εταιρειών στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί, δηλαδή, κέρδιζαν, επειδή μας δάνειζαν με τόκο και στη συνέχεια αυτά μας τα έπαιρναν, γιατί, έχοντας διαλύσει την ελληνική παραγωγή, ήταν οι μεγαλύτεροι προμηθευτές της ελληνικής αγοράς. Οι γερμανικές τράπεζες μάς δάνειζαν χρήματα, για να πληρώνουμε τις γερμανικές εταιρείες.
Όλα αυτά είναι εγκλήματα. Εγκλήματα, τα οποία μπορούν να διαλευκανθούν, ώστε να σωθεί το θύμα. Η μεθόδευση της σωτηρίας είναι πολύ απλή στη δρομολόγησή της. Αρκεί να βγει η Ελλάδα και να δηλώσει ότι πράγματι "κατασκεύαζε" στοιχεία. Από εκεί και πέρα να γίνουν έρευνες, για να δούμε ποιοι τα "κατασκεύαζαν" και για λογαριασμό ποιών. Από τη στιγμή που αυτή η "κατασκευή" δεν συνέφερε τον ελληνικό λαό, ευνόητο είναι ότι κάποιοι Έλληνες τα "πήραν", για να τα "κατασκευάσουν". Από τη στιγμή που θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι τα "πήραν", ευνόητο είναι ότι κάποιοι τους τα "έδωσαν".
Δεν πρέπει να βρούμε ποιοι διέφθειραν Έλληνες πολιτικούς και κρατικούς υπαλλήλους, προκειμένου όλοι αυτοί να φερθούν ως επίορκοι και να στραφούν εναντίον των ελληνικών συμφερόντων; Δεν πρέπει επιτέλους να βρούμε ποιοι "κατασκεύαζαν" στοιχεία, τα οποία εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα αυτών που τους διέφθειραν και όχι αυτών που "ορκίστηκαν" να τους υπηρετούν.
Πρέπει να γίνει αυτό, το οποίο είπαμε και στην αρχή του κειμένου. Πρέπει υποχρεωτικά να καθίσουν στο "σκαμνί" όλοι οι Έλληνες Πρωθυπουργοί, οι οποίοι δημιούργησαν την "ισχυρή" Ελλάδα όχι των πέντε ηπείρων αλλά των άπειρων χρεών. Όπως κάθισαν στο "σκαμνί" αυτοί, οι οποίοι μας οδήγησαν στη Μικρασιατική Καταστροφή, έτσι πρέπει να καθίσουν στο ίδιο "σκαμνί" κι αυτοί, οι οποίοι μας οδήγησαν στην Οικονομική Καταστροφή. Το αποτέλεσμα καί στις δύο περιπτώσεις ήταν το ίδιο, άσχετα αν ο "δρόμος" που ακολουθήθηκε ήταν διαφορετικός. Το έγκλημα είχε το ίδιο θύμα, άσχετα με τη μέθοδο που ακολούθησε ο κάθε δολοφόνος.
Πρέπει να δικαστούν όλοι οι Πρωθυπουργοί της Καταστροφής. Αυτοί γνώριζαν καλύτερα από τον καθέναν τι ακριβώς συνέβαινε στο εσωτερικό του κρατικού μηχανισμού και αυτοί μόνοι τους έπαιρναν τις εγκληματικές για τον λαό αποφάσεις. Από εκεί και πέρα να ελεγχθούν όλα όσα αφορούν τις σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών και προκύπτουν από την αρχική "κατασκευή" των οικονομικών στοιχείων. Σ' αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθούν όλες οι γερμανικές εταιρείες, που δραστηριο­ποιήθηκαν στην Ελλάδα.
Απλά πράγματα. Τι έκανε, για παράδειγμα, η Deutsche Telekom στην Ελλάδα; Αν εξετάσει κάποιος την περίπτωση του ΟΤΕ, θα καταλάβει τι σημαίνει ναζισμός και βέβαια δωσιλογισμός και προδοσία. Ο πάμπλουτος κρατικός ΟΤΕ έπεσε θύμα των διαχειριστών του και στο τέλος "χάθηκε" για τον ελληνικό λαό. Με δικά του χρήματα ο ΟΤΕ έκανε πλούσιους τους Γερμανούς προμηθευτές του και στο τέλος με αυτά τα χρήματα οι Γερμανοί τον αγόρασαν. Πρώτα έγιναν πλούσιοι με χρήματα του ΟΤΕ και κατόπιν, ως πλούσιοι, πήγαν και τον αγόρασαν σ' ένα μεγάλο μέρος του.
Τώρα δεν τους αρκεί το ποσοστό που κατέχουν και εξακολουθούν να παίζουν παιχνίδια εις βάρος του. Τι θα πει παιχνίδια; Σαν αυτά που έπαιζε ο "δημοφιλής" Αλογοσκούφης. Ο μέγας οικονομολόγος. Ο "επιστήμονας", ο οποίος ανέτρεψε τη λογική της αγοραπωλησίας στην οικονομική ιστορία. Ο άνθρωπος, ο οποίος τολμά να παριστάνει τον καθηγητή σε οικονομικό πανεπιστήμιο, ενώ δεν του αξίζει θέση ούτε πίσω από τον πάγκο ενός γύφτου.
Ο πρώτος πωλητής στην ιστορία της ελεύθερης αγοράς, ο οποίος ενδιαφερόταν για το "δίκιο" του αγοραστή. Ο αδιάφορος πωλητής, ο οποίος πουλούσε φτηνά, γιατί ο αγοραστής ήταν αυτός που "καιγόταν" ν' αγοράσει. Ο υπουργός οικονομικών, ο οποίος πουλούσε "βιαστικά" και "φτηνά", γιατί οι Γερμανοί βιάζονταν και οι ίδιοι δεν ήθελαν να ξοδευτούν. Από τότε —με τον Αλογοσκούφη— μέχρι σήμερα οι Γερμανοί "παίζουν" ένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του ΟΤΕ. Ενώ ο ΟΤΕ έχει τεράστια αξία, αυτή η "αξία" δεν αποτυπώνεται στις μετοχές του.
Κάποιοι δηλαδή παίζουν χρηματιστηριακά παιχνίδια και διατηρούν τις μετοχές του ΟΤΕ σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Γιατί; Για να μπορέσουν να τον αγοράσουν στην ξεφτίλα. Γιατί πώς διαφορετικά θα πουλήσεις μια εταιρεία, η οποία έχει κέρδη 2,156 δις ευρώ το 2009; Πόσο μπορεί ν' αξίζει μια τέτοια εταιρεία, η οποία παράγει τόνους "ζεστού" χρήματος; Πόσο μπορεί ν' αξίζει μια εταιρεία, η οποία από τη φύση της δεν μπορεί να χάσει την απόλυτη πρωτοκαθεδρία στην αγορά; Εκεί βρίσκεται το ύπουλο παιχνίδι των Γερμανών. Όταν το κράτος θα πάει να πουλήσει τις μετοχές του στη δήθεν "ελεύθερη" αγορά, θα πουλήσει σε τιμές που έχουν προσδιορίσει από μόνοι τους οι Γερμανοί …όσο τους συμφέρει.
3,3 δις έχει αποτιμηθεί χρηματιστηριακά η συνολική αξία του ΟΤΕ, όταν τα ετήσια κέρδη του είναι 2,156 δις. Οι άθλιοι ιμπεριαλιστές με τα κέρδη ενός ή δύο ετών θέλουν να κάνουν απόσβεση αγοράς. Με μια εγγυητική θα τον αγοράσουν. Με τα 3 λεπτά του ευρώ, που μπορεί να κοστίζει μια εγγυητική επιστολή. Θα την καταθέσουν σε μια τράπεζα και μετά από έναν χρόνο ο ΟΤΕ θα ξεπληρωθεί μόνος του από τα δικά του κέρδη. Θα ξεπληρωθεί η αγορά τους και μετά θα πάνε και θα σκίσουν το άχρηστο "χαρτάκι".
Αυτό, το οποίο οι Έλληνες δημιούργησαν με άπειρο κόστος και πόνο, στην πραγματικότητα θα πουληθεί για 3 λεπτά του ευρώ. Για 3 λεπτά του ευρώ δεν θα αγοράσουν απλά μια επιχείρηση, η οποία παράγει ετήσιο κέρδος 2,156 δις, αλλά θα αγοράσουν μια επιχείρηση, η οποία, για να παράγει αυτά τα κέρδη, έχει ανάγκη από προμήθειες πολλαπλάσιας αξίας σε δις και τις οποίες τις εισπράττουν και πάλι οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί, δηλαδή, δεν εισπράττουν μόνον τα κέρδη του ΟΤΕ. Εισπράττουν και τις ζημιές του, εφόσον αυτές τις καλύπτει η Siemens και άλλα γερμανικά εργοστάσια.
Όλο αυτό το πακέτο των δεκάδων δις ετησίως θα το αρπάξουν οι Γερμανοί για 3 λεπτά του ευρώ. Αυτό βέβαια είναι και το "σωστό"… όπως μας είχε πει κάποτε και ο διαβόητος Αλογοσκούφης. Τι να το κάνουμε εμείς οι "ιθαγενείς" τόσο καλό κεφάλαιο. Δεν είμαστε άξιοι. Άξιοι είναι οι Οστρογότθοι και κάποιοι λίγοι γερμανοτσολιάδες σαν τον Βουρλούμη και τον Αλογοσκούφη. Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι προδοσία; Αν ο Αλογοσκούφης δεν είναι εγκληματίας, τότε ποιος είναι;
Το ίδιο κάνει το 4ο Ράιχ με τη ΔΕΗ. Άλλο "κτήνος" κερδοφορίας. Τη ΔΕΗ σήμερα την αφήνουν οι γερμανοτσολιάδες στο έλεος των Γερμανών προμηθευτών της, ώστε με δικά της χρήματα να πάνε μετά και να την αγοράσουν τζάμπα. Κι αυτήν θέλουν να την αγοράσουν με 3 λεπτά του ευρώ. Με ένα απλό "χαρτάκι", που θα κατατεθεί σε μια τράπεζα. Μια εταιρεία, η οποία πέρσι είχε κέρδη 1,677 δις ευρώ, κάποιοι θέλουν να την αγοράσουν για 3 δις ευρώ. Μια εταιρεία, που κατ' έτος ξοδεύει σε συντήρηση και ανάπτυξη δεκάδες δις ευρώ …που όλοι γνωρίζουμε πού πάνε. Εδώ κάτι περίεργο συμβαίνει, δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι Οστρογότθοι μάλλον είναι πολύ "έξυπνοι" και εμείς οι Βαλκάνιοι είμαστε πολύ "βλάκες".
Τα γερμανικά εγκλήματα αυτού του 4ου Ράιχ δεν σταματούν μόνον στην αρπαγή του δημοσίου κεφαλαίου. Εγκλήματα ανάλογου μεγέθους έγιναν και στον τομέα των προμηθειών του ελληνικού κράτους. Το σύνολο σχεδόν της διαφθοράς στην Ελλάδα γερμανικές προμηθεύτριες εταιρείες το μεθόδευαν. Γερμανικές εταιρείες, οι οποίες προμήθευαν το ελληνικό δημόσιο με τα προϊόντα τους. Εταιρείες, οι οποίες ξεκινάνε από τη Siemens, περνάνε από τη Daimler Benz και την Krupp και φτάνουν στη Bayer.
Μια πολυπληθής τευτονική "αγέλη" θηρίων αμολήθηκε ανεξέλεγκτα και τις τελευταίες δεκαετίες λυμαίνονταν τα πάντα στην Ελλάδα. Άνοιγαν τις πόρτες των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών και κρατικών εταιρειών σαν να επρόκειτο για γερμανική αποικία. ΔΕΚΟ, Δημόσια Νοσοκομεία, Ελληνικός Στρατός, Μετρό, ΟΣΕ κλπ., έγιναν οι πιο αποδοτικές "αγελάδες" του 4ου Ράιχ. Οι "ηθικοί", που μας καταγγέλλουν για διαφθορά, διέφθειραν το σύμπαν στην Ελλάδα. Ακόμα και οι πόρτες στα δημόσια κτίρια είναι "λαδωμένες" από γερμανικά "ηθικά" χέρια.
Αν αυτές οι εταιρείες ελεγχθούν πραγματικά, θα πρέπει κάποιοι "ηθικολόγοι" να πάνε να πνιγούν στα νερά του Ρήνου. Αυτές οι εταιρείες προμηθευτών, οι οποίες υπερτιμολογούσαν τα προϊόντα τους και "λάδωναν" το σύμπαν, ήταν το αίτιο για το οποίο το ελληνικό κράτος αναζητούσε νέα και διαρκώς μεγαλύτερα δάνεια. Δεν αγόραζαν για πλάκα ή από αφέλεια τα ελληνικά ομόλογα οι γερμανικές τράπεζες. Τα πράγματα ήταν απλά. Έβαζαν χρήματα στο ένα "χέρι" του ελληνικού κράτους, για να του τα πάρουν από το άλλο. Στην πραγματικότητα ούτε καν χρήματα έρχονταν στην Ελλάδα. Χαρτιά λογιστικών "τακτοποιήσεων" χρεών κυκλοφορούσαν στα ελληνικά ταμεία.
Αυτή ήταν η "ηθική" των Γερμανών και των Εβραίων που κρύβονταν από πίσω τους. Έλεγχαν τις κυβερνήσεις και έκαναν τα πάντα εις βάρος του ελληνικού λαού. Δεν εξηγείται διαφορετικά, που το ελληνικό κράτος, το οποίο δεν διέθετε αυτοκινητοβιομηχανία, συνεχώς επιδοτούσε με κρατικά χρήματα —και άρα με δανεικά— τις "αποσύρσεις" αυτοκινήτων. Ένα υπερχρεωμένο κράτος έφτασε στο σημείο να επικαλείται "οικολογικούς" λόγους, για να μπορεί, μέσω πανάκριβων τελών κυκλοφορίας, να "σπρώχνει" κόσμο στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Έφτασε στο σημείο να επιδοτεί αγορές κλιματιστικών ένα κράτος, το οποίο δεν έχει βιομηχανία παραγωγής κλιματιστικών. Από βλακεία έγιναν όλα αυτά; Ποιος κέρδισε από αυτήν τη βλακεία; Η Ελλάδα —που επιβάρυνε το εξωτερικό της χρέος— ή η Γερμανία, η οποία έπαιρνε το μερίδιο του λέοντος από την ελληνική αγορά;
Οι Έλληνες ήταν "απατεώνες", που χωρίς τη θέλησή τους χρεωνόταν το κράτος τους, για να δουλεύουν τα εργοστάσια των "τίμιων" Γερμανών επιχειρηματιών και των χιλιάδων Γερμανών εργατών; Αδίστακτοι, άπληστοι και ανελέητοι. Αυτές είναι οι λέξεις, οι οποίες μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Γερμανούς στην περίπτωση της Ελλάδας. Της Ελλάδας, που τόσο αγάπησε ο Γκαίτε και ο Νίτσε. Αδίστακτοι και ανελέητοι μέχρι τέλους.
Ακόμα και στο τέλος δεν άλλαξαν την τακτική τους. Η Ελλάδα έπεφτε "λιπόθυμη" από τα ανηλεή χτυπήματα των διεθνών κερδοσκόπων και η Γερμανία εξακολουθούσε να της "ρουφά" το αίμα. Η Ελλάδα έψαχνε βοήθεια και η Γερμανία δημοσίως δήλωνε "αλληλέγγυα" και την ίδια ώρα τής άρπαζε με τρόπο εντελώς εκβιαστικό 1,5 δις ευρώ, πουλώντας της μάλιστα στραβά υποβρύχια. Η Ελλάδα έψαχνε "ανάσα" σωτηρίας από τα έξοδα των εξοπλισμών και η Μέρκελ πήγαινε στην Τουρκία, για να την πιέσει να βγάλει τις φρεγάτες στο Αιγαίο και να προκαλέσει νέο κύκλο εξοπλιστικού ανταγωνισμού με την Ελλάδα. 600 εκατομμύρια ευρώ παραγγείλαμε από τους Γερμανούς μόνον για πυρομαχικά αρμάτων μάχης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μαζέψει τις "σάρκες" της και η Γερμανία τής πουλά πανάκριβα τραίνα …μη συμβατά με το σιδηροδρομικό της δίκτυο.
Ούτε όμως αυτά είναι αρκετά, για να περιγραφεί επαρκώς το μεγάλο τευτονικό "γλέντι" στο Αιγαίο. Οι Γερμανοί δεν αρκέστηκαν στην ιδιότητά τους ως μεγαλοπαραγωγοί και μεγαλοπρομηθευτές του ελληνικού κράτους. Σε καμία περίπτωση δεν τους άφηνε αδιάφορους η ελληνική αγορά. Μπήκαν μέσα σ' αυτήν και ως έμποροι. Ήθελαν να ελέγξουν και τη διακίνηση των δικών τους —και όχι μόνον— προϊόντων στην ελληνική αγορά. Ήθελαν το σύνολο του κέρδους της ελληνικής αγοράς. Αν οι γερμανικές εμπορικές εταιρείες ελεγχθούν για αισχροκέρδεια και για διαφθορά, πολλοί Γερμανοί θα φύγουν νύχτα από την Ελλάδα. Πολλοί "ηθικολόγοι" θα πρέπει να σηκώσουν τα "σώβρακά" τους από τη ντροπή.
Αυτά όλα πρέπει να ελεγχθούν. Πρέπει να ελεγχθούν εμπορικές εταιρείες, όπως τα Lidl ή τα Praktiker, Aldy, Media Markt, Saturn για την τιμολογιακή τους πολιτική. Μια —σε εγκληματικό βαθμό— κερδοσκοπική πολιτική, η οποία γινόταν αιτία να φεύγουν χρήματα από την Ελλάδα, προκειμένου να ξαναδίνονται νέα γερμανικά δάνεια σ' αυτήν. Μιλάμε για αθλιότητα και υποκρισία. Απόλυτη αθλιότητα και απόλυτη υποκρισία. Γιατί; Γιατί αυτοί, οι οποίοι μας καταγγέλλουν για ανηθικότητα, είναι οι απόλυτα ανήθικοι. Εταιρείες "ηθικών" Γερμανών, οι οποίες στη Γερμανία δραστηριοποιούνταν με κέρδη κοντά στο 5%, στην Ελλάδα αισχροκερδούσαν και τα κέρδη τους έφταναν στα απίστευτα επίπεδα του 15 και του 20%. Στην πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης οι "ηθικοί" Γερμανοί δημιούργησαν το πιο ακριβό καρτέλ της αγοράς.
Ας ψάξει κάποιος πόσες υποθέσεις γερμανικών εταιρειών —που αποδεδειγμένα εγκληματούσαν στην ελληνική αγορά— υπάρχουν και "σκονίζονται" στα "συρτάρια" της διαβόητης Επιτροπής Ανταγωνισμού. Είναι προφανές ότι κάποιοι διεφθαρμένοι Έλληνες πληρώθηκαν από τους "τίμιους" Γερμανούς, για ν' αφήνουν τα συρτάρια αυτά κλειστά. Κάποιες ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους απέναντι στους "κατακτητές" της χώρας. Αυτή είναι η υποκρισία. Οι ίδιοι Γερμανοί εμφανίζονται ηθικοί στη Γερμανία και ανήθικοι στη "Μπανανία" του Αιγαίου. Νομοταγείς στη Γερμανία …κανονικοί κακοποιοί στην Ελλάδα. Νομοταγείς εκεί όπου φοβούνται τον νόμο και παράνομοι εκεί όπου μπορούν και "αγοράζουν" τον νόμο. Αυτή είναι η τευτονική άποψη περί ηθικής. Η λογική του θρασύδειλου, που τολμά να κάνει τα πάντα, όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν κινδυνεύει με τιμωρία.
Ωρύονται οι Γερμανοί, που δεν πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες τους φόρους τους και "τρώνε" το υστέρημα των Γερμανών εργαζομένων. Την ώρα που γράφεται το κείμενο αυτό, υπάρχει κρυφό σκάνδαλο της Makro, η οποία πιάστηκε να μην πληρώνει το ΦΠΑ και τώρα έχουν αμολήσει λυτούς και δεμένους, για να μην έχουν συνέπειες οι "ηθικοί". Τρέχει η πρεσβεία της "Ηθικοland über Alles" να κουκουλώσει το σκάνδαλο των "ηθικών" με τη βοήθεια των ανήθικων. Θέλουν, όχι μόνον να μην τιμωρηθούν για την πράξη τους, αλλά και να μην πληρώσουν αυτά, τα οποία χρωστάνε και πρέπει να πληρώσουν. Τέτοια "ηθική" μόνον ένας Ρήνος μπορεί να τη "σπρώχνει".
Όλα αυτά τα γερμανικά εγκλήματα του 4ου Ράιχ δεν πρέπει να διαλευκανθούν; Ποιο είναι το ζητούμενο δηλαδή; Να αποδειχθεί ότι οι Έλληνες δεν είναι "απατεώνες", οι οποίοι ξεγέλασαν τους "αγαθούς" Γερμανούς, αλλά θύματά τους. Να αποδειχθεί ότι οι Γερμανοί εγκλημάτησαν στην Ελλάδα σε συνεργασία με κάποιους Έλληνες δωσίλογους Σημίτηδες. Να αποδειχθεί ότι οι Γερμανοί, οι οποίοι περίμεναν κέρδη από τους "τόκους" των δανεισμών, ήταν αυτοί, οι οποίοι όχι μόνον προκαλούσαν αυτούς τους δανεισμούς, αλλά τους μεγέθυναν κιόλας.
Εύκολα πράγματα, εφόσον όλοι αυτοί, επειδή ήταν τόσο σίγουροι για την "επιτυχία" τους, δεν σέβονταν ούτε τα προσχήματα. Δεν χρειάζεται καν να κάνεις τον ντετέκτιβ, για να βρεις τα παράνομα κέρδη τους από τις παράνομες δραστηριότητές τους. Γι' αυτόν τον λόγο αναζητούμε κυρίως εκείνους, οι οποίοι είχαν κέρδη από τα Greekstatistics και όχι αυτούς οι οποίοι τα "κατασκεύαζαν". Αναζητούμε τους ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι είχαν τεράστια κέρδη και όχι τους φυσικούς αυτουργούς, οι οποίοι πήραν μια ελεεινή μίζα. Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί διέφθειραν ή εκβίασαν Έλληνες, για να "παραποιήσουν" τα δημοσιονομικά στοιχεία, προκειμένου η Ελλάδα να πάρει από τους ίδιους νέα δάνεια ή να της προμηθεύσουν υπερτιμολογημένα προϊόντα τους.
Με τους Γερμανούς, δηλαδή, είναι εύκολο ν' αποδείξεις ότι στη σχέση τους με την Ελλάδα ίσχυε το …"Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει". Η Ελλάδα απλά έβαζε το "τραπέζι" της και τυπικά μόνον έδινε την "παραγγελία". Οι Γερμανοί τής δάνειζαν, οι Γερμανοί τής έδιναν "διαταγές" γι' αυτά που έπρεπε να παραγγείλει και οι Γερμανοί την "σέρβιραν" από τη γερμανική "κουζίνα". Όλα τα έκαναν οι Γερμανοί. Οι Έλληνες απλά παρίσταντο. Αν γνωρίζει κάποιος τι συνέβαινε και τον λόγο που αυτό συνέβαινε, είναι εύκολο να βρει ποιο είναι το πραγματικό χρέος της χώρας απέναντι στους Γερμανούς πιστωτές της.
Είναι εύκολο να βρεθεί ποιο ποσό βγήκε από γερμανικές "τσέπες" και δεν κατέληξε σε γερμανικά "χέρια", αλλά παρέμεινε στην Ελλάδα. Είναι εύκολο να μαθευτεί αυτό, το οποίο κάποιοι νεοναζιστές σαν τη Μέρκελ ή τον Σόιμπλε δεν θέλουν να μαθευτεί και γι' αυτό κραυγάζουν. Κραυγάζουν οι βιαστές σαν βιασθείσες κορασίδες. Τώρα είναι ευκαιρία να μάθει ο γερμανικός λαός τι πραγματικά συνέβη στην Ελλάδα. Να μάθει επιτέλους πόσο "ηθικοί" είναι αυτοί που τον κυβερνάνε. Θέλει να μάθει πόσα από τα 300 δις ευρώ, που "χρωστά" η Ελλάδα, πήγαν κατ’ ευθείαν σε γερμανικές τσέπες; Τσέπες εγκληματιών; Τσέπες ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορούσαν άνετα να στελεχώνουν το επιτελείο του Χίτλερ;
Με βάση τον νόμο η Ελλάδα είναι θύμα οικονομικών εγκληματιών και οι πιστωτές της αποκτούν το νομικό δικαίωμα να στραφούν εναντίον των θυτών της. Αυτό κι αν έχει πλάκα. Η Deutsche Bank, η Hypo Bank, να στραφούν εναντίον της Deutsche Telekom, της Siemens, της Daimler, της Makro της Praktiker της Bayer κλπ.. Αυτοί οι Γερμανοί κλέφτες είναι εκείνοι, που στην πραγματικότητα χρωστάνε στους Γερμανούς επενδυτές. Οι Έλληνες απλά "είδαν" τα χρήματα να περνάνε από μπροστά τους. Αυτοί οι Γερμανοί πήραν τα χρήματα, που τυπικά χρωστάνε οι Έλληνες σε άλλους Γερμανούς. Αν αρχίσει η διερεύνηση του θέματος, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Αφού γελάσουμε και σκουπίσουμε τα δάκρυά μας, θα ανοίξουμε την τελευταία συζήτηση με τους Γερμανούς. Μια συζήτηση, την οποία αυτοί μας αναγκάζουν να την ανοίξουμε, παρ' όλο που δεν τους συμφέρει. Μέχρι πότε η Ευρώπη θα ανέχεται τη Γερμανία να δοκιμάζει Ράιχ; Έλεος πια. Βαρεθήκαμε πλέον να βλέπουμε τους Γερμανούς να δοκιμάζουν κάθε πενήντα χρόνια να κατακτήσουν την Ευρώπη. Η κατάσταση φτάνει στο σημείο να γίνεται γελοία. Όλο και περισσότερο η Γερμανία θυμίζει τον Πήτερ Σέλερς στην εισαγωγή της ταινίας "Το Πάρτυ". Φτάσαμε στο τέταρτο Ράιχ και κάποιοι δεν έχουν βάλει ακόμα μυαλό. Γιατί; Γιατί μάλλον δεν έχουν πληρώσει το τρίτο και νομίζουν ότι θα το γλιτώσουν.
Αυτό είναι λάθος. Όσο αυτοί θα είναι αμετανόητοι και θα επιτίθενται στα ελεύθερα κράτη, άλλο τόσο αμετανόητοι θα είναι και οι Έλληνες, που θα αμύνονται. Το έκαναν με το Τρίτο Ράιχ και θα το κάνουν και τώρα με το Τέταρτο. Θα πάρουν αυτά που δικαιούνται από το Τέταρτο, αλλά θα ζητήσουν κι αυτά που τους οφείλουν από το Τρίτο. Τώρα λοιπόν είναι ευκαιρία να συζητήσουμε για ένα θέμα, το οποίο, όπως φαίνεται, οι Γερμανοί δεν θέλουν να "θυμούνται". Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Θα συζητήσουμε για ένα ποσό τεράστιο και το οποίο έχει σχέση με τις πολεμικές αποζημιώσεις, οι οποίες έχουν επιδικαστεί, αλλά δεν έχουν αποδοθεί ποτέ στους Έλληνες. Τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι εξώφυλλο θα έχει το ευφάνταστο Focus !!
ΕΑΜ Β΄ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Συνεχίζεται
Διαβάστε εδώ τα προηγούμενα
Μέρος 1ο  
Μέρος 2ο 
Μέρος 3ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...