Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γίνε εκθαμβωτική φθινοπωρινή θεά σε 4 βήματα

Μάθε πώς θα γίνεις η απόλυτη φθινοπωρινή θεά εύκολα και απλά!




Το καλοκαιράκι πέρασε και η επιδερμίδα σου όσο να πεις χρειάζεται επειγόντως την φροντίδα σου! Κάτι ο ήλιος, κάτι η θάλασσα, κάτι που ξεχνούσες να ξεβαφτείς πριν πέσεις για ύπνο, τώρα και με την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου η επιδερμίδα σου έχει ανάγκη από αναζωογόνηση! 
Διάβασε παρακάτω ποια επανορθωτικά μέτρα θα πάρεις για να δείχνεις και πάλι θεά και το φθινόπωρο!

Απολέπιση τώρα: τα νεκρά κύτταρα ήταν, είναι και θα είναι ο πιο δύσκολος εχθρός της επιδερμίδας σου στον αγώνα για λαμπερή επιδερμίδα και δεν έχεις παρά να τον αντιμετωπίσεις για να αφήσεις το νέο σου δέρμα να λάμψει χωρίς προηγούμενο! Τα νεκρά κύτταρα μπλοκάρουν την επιδερμίδα σου και πρέπει να τα ξεφορτωθείς το συντομότερο δυνατό. ένα απλό σκραμπ από αυτά που θα βρεις στο εμπόριο είναι η αρχή της απολέπισης που θα αφήσει το δερματάκι σου καθαρό και λείο έτοιμο για ένα απαιτητικό και προσαρμοστικό φθινόπωρο! Με απαλές κυκλικές κινήσεις τρίψε τη μουρίτσα σου με το σκραμπ και μόλις ξεπλύνεις δε θα πιστεύεις στα μάτια σου με τη νέα σου απαλή επιδερμίδα!
Ποια ξηροδερμία; Η ξηροδερμία είναι η αιτία που το δερματάκι σου φαίνεται θαμπό και άτονο ειδικά μετά το καλοκαίρι που ο ήλιος και το θαλασσινό αλάτι έχει ταλαιπωρήσει πολύ το δερματάκι σου. Και ποιο είναι το αντίδοτο της ξηροδερμίας; Μα φυσικά η σωστή ενυδάτωση που θα επαναφέρει τη λάμψη στο προσωπάκι σου και θα σε μεταμορφώσει!
Ενυδάτωση και ξερό ψωμί: η ενυδάτωση είναι το απαραίτητο συστατικό για υπέροχο δερματάκι σε όλο σου το κορμάκι όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι τα σημεία που υποφέρουν από ξηροδερμία και έχουν μεγάλη ανάγκη ενυδάτωσης γι' αυτό μην τα ξεχνάς. Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τέλεια λαμπερή επιδερμίδα. Η ενυδατική σου κρέμα πρέπει να ανταποκρίνεται τέλεια στις ανάγκες της επιδερμίδας σου ανάλογα με τον τύπο της και είναι μια καθαρά προσωπική σου υπόθεση! Διάλεξε προσεκτικά την ενυδατική σου και θα δεις το δερματάκι σου να παίρνει ζωή και να αντανακλά λάμψη, ενώ το κατάλληλο σέρουμ ενισχύει για τα καλά αυτή τη λάμψη!
Μάσκες: οι μάσκες μπορούν να ανανεώσουν το δερματάκι σου στη στιγμή αφού το κάνουν να φαίνεται λείο και καθαρό. Πέρα και μετά σε σειρά προτεραιότητας από τον απλό καθαρισμό, η μάσκα χαρίζει στο πρόσωπο σου την λάμψη που έχει ανάγκη ειδικά μετά το καλοκαίρι που το δέρμα σου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Μείνε πιστή στην ρουτίνα της ομορφιάς σου ακολουθώντας ευλαβικά το τρίπτυχο: καθαρισμός, απολέπιση, μάσκα, ενυδάτωση και θα δεις το δερματάκι σου πιο λαμπερό από ποτέ και υποδέξου με …καθαρό κούτελο το φθινόπωρο!
Από την Ελένη Αναστασάκη
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...