Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η Θεσσαλονίκη έδιωξε τους προδότες!

Ο λαός είπε και πάλι σήμερα ΟΧΙ τιμώντας την επέτειο, είπε ΟΧΙ στη νέα είσοδο των Γερμανών και των άλλων ξένων δυνάμεων στη χώρα. Στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες διαδηλωτών, και όχι μια μικρή μειοψηφία όπως αναφέρει η κυβέρνηση, εμπόδισαν το να γίνει η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και έδιωξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εκείνος ένιωσε θιγμένος επειδή τον αποκάλεσαν προδότη και ανέφερε πως κάποτε ήτανε αντάρτης. Αντάρτης τότε, προδότης σήμερα όμως…  Δεν τον παρεξηγούμε, τότε ήταν μόλις 15 ετών, σήμερα ως ενήλικας ξέρει καλύτερα ποιο στρατόπεδο να διαλέξει. Ο Αλή Σκατάρ Μπουτάρ (Γιάννης Μπουτάρης), ο δήθεν προοδευτικός, έκανε λόγο για εξευτελισμό των θεσμών… Στο τέλος, αφού αποχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι λοιποί επίσημοι, πραγματοποιήθηκε παρέλαση από μερικά τμήματα, όπως οι έφεδροι καταδρομείς και οι μακεδονομάχοι.

Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και σε άλλες πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα οι μαθητές δεν έστρεψαν το κεφάλι τους στη μεριά των επισήμων, και η Φιλαρμονική του Δήμου φορούσε μαύρα περιβραχιόνια, αν και οι άνθρωποι της απειλήθηκαν με απολύσεις… Η παρέλαση στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε αφού έφυγαν οι επίσημοι.. Στη Ν. Αλικαρνασσό οι μαθητές αγνόησαν τους επισήμους… Στην Κοζάνη νεαρός αποδοκίμασε τον υφυπουργό εξωτερικών Πάρη Κουκόπουλο. Στη Ρόδο οι πολίτες πέταξαν πορτοκάλια στους επισήμους και ο Κώστας Σκανδαλίδης φυγαδεύθηκε από την αστυνομία. Στις Σέρρες αντί για πορτοκάλια πέταξαν αυγά στην εξέδρα των επισήμων, ενώ στο Αγρίνιο μπουκάλια. Στον Πύργο Ηλείας η παρέλαση διεκόπη. Στην Πάτρα ο υφυπουργός εθνικής άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, αποχώρησε από την παρέλαση, αφού δεν άντεχε τις αποδοκιμασίες. Στα Τρίκαλα γροθιές δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Μαγκούφης. Στην Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκαν με πανό τους επισήμους που έγραφαν ” Όχι λέει ο λαός , πάρτε την Τρόικα και μπρος…”. Στη Βέροια διαδηλωτές ανέβηκαν στην εξέδρα των επισήμων και η παρέλαση διεκόπη. Και στην Ξάνθη οι επίσημοι φυγαδεύθηκαν. Ανεπιθύμητος ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου στην Τρίπολη. Στη Χίο παιδιά κάθισαν στις εξέδρες των επισήμων.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Παπούλια… Ντροπή είναι να παριστάνεις τον ήρωα ενώ έχεις εγκρίνει την οικονομική εισβολή των ξένων δυνάμεων στη χώρα σου. Ντροπή είναι να βλέπεις το λαό της χώρας σου να φτάνει το όριο της φτώχειας και να μην αντιδράς. Ντροπή είναι να ξεπουλάς τα όνειρα, τις ελπίδες και την ίδια τη ζωή του λαού σου. Ντροπή είναι να παραχωρείς την εθνική σου κυριαρχία. Και όλα αυτά δεν είναι μονάχα ντροπή, αλλά εσχάτη προδοσία. Ντροπή δεν είναι να διαδηλώνεις για τα δικαιώματα σου. Καλά θα κάνει ο παππούς Παπούλιας και οι λοιποί να πάψουν να κυκλοφορούν με λιμουζίνες και να περπατήσουν ανάμεσα στους ανθρώπους για να δουν την πραγματικότητα που ζει ο ελληνικός λαός. Ο Παπούλιας σοκαρίστηκε από το λαό, επειδή ζει σε ένα γυάλινο πύργο και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, όπως και η πλειονότητα των Ελλήνων βουλευτών. Πως να αντιληφθεί ο Παπούλιας το τι συμβαίνει, εφόσον ζει μέσα στον πλούτο και τη χλιδή; Έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του φτωχό ή άστεγο; Έχει μπει ποτέ μέσα σε ένα σπίτι ενός μέσου Έλληνα για να δει πως ζει ο κανονικός κόσμος; Έχει ενδιαφερθεί ποτέ να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες του ελληνικού λαού; Πως μπορείς να είσαι στην εξουσία εφόσον δεν τα γνωρίζεις όλα αυτά;

http://trupokarudos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...