Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ο Νικολόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τον Μανώλη…


nikolopoulos-300x225[1]Ακαριαία ήλθε η διάψευση στους ισχυρισμούς Μανώλη από τον ίδιο τον βουλευτή. Ο Μανώλης σήμερα το πρωΐ δήλωνε: “Ενώ είχα κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.”!!!
Νίκος Νικολόπουλος μίλησε στο olympia.gr και στο Ρ/Σ ΣΚΑΙ.
Ποτέ δεν μιλήσαμε για προσχώρηση.Είπαμε και οι δυο όχι στις τυχοδιωκτικές και ευκαιριακές συνεργασίες.
Ναι συμφωνήσαμε για μια μεγάλη συμφωνία όλων των πατριωτικών δυνάμεων.”
Για τις πολιτικές διεργασίες που συμβαίνουν μεταξύ του κόμματος των ΑΝΕΛ και του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος, μίλησε ο Νίκος Ι.
Νικολόπουλος σε συνεντεύξεις του, ο οποίος και αποκάλυψε:
«Ναι μοιράζομαι αγωνίες, απόψεις και σκέψεις με τον παλιό συνάδελφο στην Βουλή και φίλο Π. Καμμένο, αλλά και με πολλούς άλλους που συμμετέχουν πρωταγωνιστικά στην πολιτική «σκηνή» προβληματισμούς, σκέψεις, αγωνίες μα προπαντός σχέδια δράσης με γνώμονα το εθνικό και λαϊκό συμφέρον υπηρετώντας το πατριωτικό και δημοκρατικό μας καθήκον.
Είναι αλήθεια πως μετά από πολλές επίπονες ειλικρινείς και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, καθώς και με κορυφαία στελέχη του συμφωνήσαμε, ότι έχουμε έναν κοινό εχθρό. «Εχθρός» είναι ό,τι και όποιος εξαθλιώνει και «βουλιάζει» τον λαό και την πατρίδα, στην απόγνωση και στην δυστυχία.
Ευτυχώς συμφωνούν πολλοί, εντός και εκτός της Βουλής, εντός και εκτός των ΑΝΕΛ, εντός και εκτός του ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Κινήματος.
Άλλωστε το διακύβευμα είναι ζωτικό.
Ναι, αποφασίσαμε ως «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΡΚΑΤΙΚΟ Κίνημα» να προχωρήσουμε, με όποιον συμφωνεί σε ένα σύγχρονο λαϊκό, πατριωτικό μέτωπο, που δεν κοιτάζει με τις «αγκυλώσεις» του παρελθόντος το μέλλον. Σε ένα δημοκρατικό, ριζοσπαστικό εθνικό μέτωπο, ανοικτό σε πολιτικές πλατφόρμες από κάθε δημοκρατική πηγή, που δεν θα παραδίδει ούτε σπιθαμή ιδεολογικού και πολιτικού χώρου σε σχηματισμούς που… «μυρίζουν ναφθαλίνη» ή ανήκουν σε ακραίους, ανελεύθερους και αντιδημοκρατικούς χώρους.
Όχι, δεν μιλήσαμε και φυσικά ποτέ δεν συμφωνήσαμε σε καμία προσχώρηση.
Οι επιμέρους διαφωνίες υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Τα πολιτικά κόμματα, τα πολικά και κοινωνικά κινήματα, οι ομάδες πρωτοβουλίας θα συνεχίσουν να οργανώνονται και να διατηρούν την πολιτική, κομματική και οργανωτική αυτοτέλεια τους. Πάνω και πρώτα από όλα όμως πρέπει να αναστρέψουμε την καταστροφική πορεία που μας έφερε εδώ.
Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όσοι περισσότεροι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, τόσο λιγότερο κόστος θα πληρώσουμε και τόσο πιο σύντομα θα το πετύχουμε.
Ναι, πιστεύουμε στις ενωμένες πατριωτικές δυνάμεις του ελληνισμού της περηφάνιας και της αξιοσύνης, απέναντι στην πολιτική της υποτέλειας και των ατέρμονων και αναποτελεσματικών θυσιών του λαού.
Όνειρο όλων των πατριωτικών δυνάμεων που είναι απέναντι στις κατεστημένες δυνάμεις που υπηρετούν το μνημόνιο, είναι ένας μεγάλος κοινωνικός και πολιτικός συνασπισμός, που θα έλξει πολιτικούς και πολίτες, που θα δουλέψουν ως «εργάτες» στην «διάνοιξη του νέου δρόμου» για την πατρίδα.
Υπήρξε καταστάλαγμα όλων αυτών των ζυμώσεων και των συζητήσεων και αυτό είναι η ανάγκη δημιουργίας μιας μεγάλης δημοκρατικής πατριωτικής συμμαχίας, που θα την συγκροτήσουν εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον των Ελλήνων και της πατρίδας.
Ως «Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα», συμφωνούμε απόλυτα στον κοινό στόχο και στην προτεραιότητα που τίθεται. Και εκλαμβάνουμε την κάθε συνεργασία με όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, ως την απολύτως αναγκαία για την πατρίδα, εκκίνηση δημιουργίας ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου, που θα βάλει τέλος στην πολιτική που εφαρμόζεται από το 2009 μέχρι σήμερα, προσφέροντας αμφισβητήσιμες «ανάσες» και όχι πραγματική λύση στην οικονομία.
Το «Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα» συνεχίζει να κινείται με πολιτική και οργανωτική αυτοτέλεια και θα «ρίξει» όλο το βάρος των προσπαθειών στην άμεση συσπείρωση όλων των δυνάμεων του χώρου και επιζητά τη συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων του δημοκρατικού «τόξου», με στόχο να μπει φρένο στην οικονομική και κοινωνική λαίλαπα εις βάρος της χώρας και του λαού. Αυτό είναι το μείζον τούτη τη στιγμή!
Γι’ αυτό και κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν μιλάμε για καμία «απορρόφηση» του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος και για καμία ένταξη του Νίκου Νικολόπουλου σε οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό.
Εγώ εκλέχτηκα με τη Ν.Δ. και διεγράφην επειδή παραιτήθηκα από υφυπουργός Εργασίας εξέφρασα δημοσίως την κάθετη διαφωνία μου με την μετεκλογική πολιτική της κυβέρνησης.
Κλείνοντας επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά πως : «Δεν προσχωρούμε ούτε σήμερα ούτε αύριο σε κανένα πολιτικό σχηματισμό. Δεν επιδιώκουμε μία ευκαιριακή συνεργασία. Συμφωνούμε και εργαζόμαστε με πάθος και πίστη για την δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου με όπλα μας τις διαχρονικές αξίες και τις παραδόσεις του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, αλλά και τις πανανθρώπινες αρχές του Ευρωπαίου πολιτισμού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...