Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΣΗΜΙΤΟΕΙΔΗ!


Δεν πρόλαβαν να τις βαφτίσουν “ντοπαρισμένες”. Δεν πρόλαβαν να γράψουν ότι το DNA τους βρωμάει ρατσισμό. Δεν πρόλαβαν να βγάλουν άχνα τα παπανδρεϊκά καθάρματα των ενοχικών συνδρόμων, για άλλο ένα επίτευγμα του Ελληνικού λαού που δεν εξηγείται “λογιστικά”.

Αυτή η “μικρή, διεφθαρμένη χώρα” που τα προδοτικά καθάρματα κατάντησαν “Τιτανικό”, εξακολουθεί να ξεσκίζει τα κουρελόχαρτα των τραπεζιτών και της σημίτειας συμμορίας των λογιστών που κυβερνά την Ελλάδα.

Αφήνοντας στην τρίτη θέση την Ρωσία και στην τέταρτη την Αμερική, τα χρυσά κορίτσια στο Πέρθ πήραν την πρωτιά ενάντια σε κάθε στατιστική πιθανότητα. Χωρίς την στήριξη του κράτους, με δικά τους έξοδα, δική τους μέριμνα μα ένα μεγάλο όπλο: Την πίστη στην πατρίδα. Την αγάπη για την Ελλάδα.

Αυτό το συστατικό που εξηγεί τα μικρά και μεγάλα θαύματα του Ελληνισμού. Από τις Θερμοπύλες μέχρι την Πατουλίδου και τον Κεντέρη.

Αυτό το συστατικό που προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν, να αποκόψουν, να εξαφανίσουν από την Ελληνική λαϊκή συνείδηση ώστε να την καταστήσουν εύκολο θύμα στις μεθοδεύσεις των τοκογλύφων.

Συκοφαντώντας, στήνοντας, αποκαθηλώνοντας, για να προλειάνουν το έδαφος και να μας πουν ότι “δεν είσαστε τίποτα παρά λαμόγια”. Και να βγαίνει ο μοναδικός πρωθυπουργός που βαφτίστηκε διεφθαρμένος με την βούλα του ΟΟΣΑ, για να συκοφαντεί και να υποδουλώνει. Σκεφτείτε λίγο την αλληλουχία και θα καταλάβετε. Η επίθεση στο όνομα “Ελλάδα” ήταν μεθοδική από ντόπια και ξένα καθάρματα ώστε η καλλιέργεια του ενοχικού συνδρόμου εντός να βαφτίσει το ξεπούλημα ως “φυσική τιμωρία”. “Μαζί τα φάγαμε” έλεγαν εντός, “είμαστε διεφθαρμένοι” έλεγαν εκτός. Άρα μας αξίζει η υποδούλωση, η καταστροφή.

Πάντα όμως θα βρίσκονται μία χούφτα Ελληνίδες, μία χούφτα Έλληνες που θα κάνουν την “ανεξήγητη” διαφορά.

Day 9 saw the women’s medals decided and Greece were able to claim gold with a 9-5 win over Hungary, while Russia came from three goals down to win bronze from the USA in a 13-12 thriller
http://2012finaworldyouthwaterpolo.com/archives/4433
Greek Team
http://2012finaworldyouthwaterpolo.com/greece-2

The Twins for Greek team

Ioli & Alkistis Benekou (1 goal)
Ioanna (1 goal) & Stefania Charalambidi (3 goals)
took part in the game

Final Game

Hungary 5 Greece 9
http://www.sportingpulse.com/round_info.cgi?a=MATCH&fixture=14663748&c=1-3233-0-241788-0&pool=1005
Final Results
http://2012finaworldyouthwaterpolo.com/schedule-results

  olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...