Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος: «Η ΝΔ έχει βγει σεργιάνι για να βρει βουλευτές»

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, κατηγόρησε τον Γιάννη Μανώλη ότι φάσκει και αντιφάσκει και επέμεινε ότι δεν ήταν εκείνος που έδωσε το περίφημο non paper στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον περασμένο Μάιο.
Καμμένος: «Η ΝΔ έχει βγει σεργιάνι για να βρει βουλευτές»
«Κάποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε κεντροδεξιό κόμμα. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει», τόνισε ο Πάνος Καμμένος και χαρακτήρισε "παραμύθια" όσα υποστήριξε ο Γιάννης Μανώλης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ πως βρίσκονται πίσω από το σχέδιο αποσταθεροποίησης του κόμματός του. Υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει
μείνει με 150 βουλευτές, γι' αυτό έχει βγει... σεργιάνι για να βρει άλλους. «Προσπαθούν να κάνουν τα πάντα γιατί έχουν μείνει με 150 βουλευτές» είπε.
Δεν έκρυψε όμως ότι «εμείς μιλάμε με βουλευτές όλων των κομμάτων. Αν δεν έχουν ψηφίσει το μνημόνιο, είναι καλοδεχούμενοι».
Χαρακτήρισε έκπληξη την παραίτηση του Χρήστου Ζώη, με τον οποίο όπως είπε είναι χρόνια οικογενειακοί φίλοι και συνεργάτες και ήταν κάθε μέρα μαζί. Και επανέλαβε: «όσοι αντέχουν ας μείνουν μαζί μας, οι υπόλοιποι καλό ταξίδι».
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...