Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

Έσβησαν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο Καστελόριζο


 Έσβησαν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ στο Καστελόριζο
Δεν έχει περισσότερο από έναν μήνα που μία βαμμένη ελληνική σημαία κοσμεί τα βράχια στο βουνό κοιτώντας από το λιμάνι στο Καστελόριζο.
Αποκτά όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν μέχρι πρότινος σε εκείνο το σημείο υπήρχε βαμμένος ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.
Πίσω από την “αποκαθήλωση” του ήλιου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με……..
μαρτυρίες κατοίκων στο NEWS 247, βρίσκονται δύο γυναίκες.
Επειδή το σημείο είναι ορατό από το κορδόνι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Καστελοριζιοί τον αιγιαλό, η ενέργεια αυτή τράβηξε αμέσως τα βλέμματα των ντόπιων.
“Πήραμε τα κυάλια για να δούμε τι κάνουν και παρατηρήσαμε πως ήταν δύο γυναίκες”.
Άλλαξαν μάλιστα, όπως μας ενημέρωσαν οι ντόπιοι, τα ρούχα τους ώστε να μη γίνουν αντιληπτές όταν θα κατέβαιναν κεντρικά.
Αυτή είναι και η τελευταία “τιμωρία” που επιφύλασσε το Καστελόριζο για το ΠΑΣΟΚ μετά και τη φετινή διπλή εκλογική αναμέτρηση.
Το “νησί του Μνημονίου”, που ήταν ανέκαθεν “πράσινο”, ανέδειξε πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία και χάρισε πολύ υψηλά ποσοστά στη Χρυσή Αυγή.
Μπορεί ακόμα και η αρνητική διαφήμιση να παραμένει διαφήμιση, αλλά οι Καστελοριζιοί δεν αντιμετώπισαν θετικά το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τους κόλλησε πριν από δύο χρόνια τη “ρετσινιά” του Μνημονίου.
Αυτό που έχει απομείνει στο Καστελόριζο για να θυμίζει την πρωτοκαθεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι το σύνθημα “ψήφο στο ΠΑΣΟΚ” σε τοίχο ερειπωμένου σπιτιού όπου παλιά βρισκόταν το κέντρο του κόμματος.
kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...