Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη συγκάλυψη και απαλλαγή εγκληματία την ώρα που σκοτωνόμασταν για τα μέτρα



kouvelos2ΈΒΓΑΛΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ  ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΔΗΛΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΝΟΥΜΕ!

Εγληματικό – απαλλακτικό βούλευμα για το Αρχιλαμόγιο της διαπλοκής και σύζυγο της αμαρτωλής φίλης του Μ.Χριστοφοράκου Ντόρας Μπακογιάννη!
Το Συμβουλίου Εφετών πραξικοπηματικά και με το...
“έτσι θέλω”,  θυμίζοντας εποχές Κωσταντίνας Μπουρμπούλια που μοίραζε απαλλακτικά βουλεύματα στους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου,  αθώωσε τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες».
Οι Εφέτες θεωρώντας οτι δεν θα υπάρχει μεγάλη αντίδραση, καθώς όλοι ασχολούμαστε με το μνημόνιο 3 και τα μέτρα που το συνοδεύουν έκριναν στα μουλωχτά, ότι ο κ. Κούβελος πρέπει να απαλλαγεί από την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, παρά την Εισαγγελική πρόταση που ζητούσε την παραπομπή σε δίκη του κ. Κούβελου!
Σας θυμίζουμε οτι είχε ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ν.Μπακογιάννη με έγγραφο προς την Βουλή του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιου Κατσιρώδη (και μπράβο του), που απ’ ότι φαίνεται την βγάζει καθαρή για άλλη μια φορά.

Η δικαιοσύνη και οι διάφοροι εφέτες που τα παίρνουν χοντρά για να βγάζουν τέτοια βουλεύματα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τέτοιες κινήσεις τις δικαιοσύνης που ύπουλα, στα μουλωχτά με τακτική που θυμίζει μαφία αθωώνουν τους ισχυρούς του τόπου, οργίζουν περισσότερο τους πολίτες που βλέπουν την διαπλοκή να συνεχίζεται. Τα ονόματα όσων αθωώνουν τους νταβατζήδες της διαπλοκής κρατούνται και θα λογοδοτήσουν.

anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...