Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

153 ''ναι'' οδηγούν στη τελική υποδούλωση ενός λαού.


153 ''ναι'' οδηγούν στη τελική υποδούλωση ενός λαού.
Με 153 "ναι", 128 "όχι" και 18 "παρών" πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα με κυριότερα χαρακτηριστικά τις οριζόντιες περικοπές επιδομάτων μισθών και συντάξεων και αύξησης της φορολογίας.

Από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Κουτσούκος, Μ. Μπόλαρης, και Άντζελα Γκερέκου δήλωσαν "παρών", ενώ οι Μιχάλης Κασσής και Θ. Παραστατίδης ψήφισαν "όχι". Ο Κ. Σκανδαλίδης επέλεξε να απέχει από....
τη ψηφοφορία καταψηφίζοντας. Και οι έξι Βουλευτές διαγράφηκαν από τον Ευ. Βενιζέλο από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Από τη ΝΔ ο Γ. Κασαπίδης δήλωσε παρών με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Επίσης "όχι" ψήφισε ο Ν. Νικολόπουλος, πρώην Βουλευτής της Ν.Δ.

Οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν "παρών" όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Φ. Κουβέλης ως άλλος Πόντιος Πιλάτος. Μόνον οι Ο. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς αποστασιοποιήθηκαν από την "κομματική γραμμή" ψηφίζοντας "όχι".

Το "Μνημόνιο 3" λοιπόν ψηφίστηκε, η χώρα οδεύει επισήμως προς την ανακήρυξη προτεκτοράτου, οι αυτοκτονίες θα αυξηθούν δραματικά και η κυριαρχία του τραπεζικού συστήματος και της ολιγαρχίας συνεχίζεται.



Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...