Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κάλπες δημοψηφίσματος, σε όλη την Ελλάδα. Υλοποιούμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.


Υλοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»,απαντά το Πατριωτικό Μέτωπο, στη φασιστικού τύπου απόφαση, που για πρώτη φορά έγινε και δημόσια μετά τη μεταπολίτευση. Μια απόφαση, όπου ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τους πραιτοριανούς ΜΑΤατζήδες και τη ΓΑΔΑ, αποφάσισε κατ’
ουσία, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΘ’ ΟΛΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Πατριωτικού Μετώπου, στις 5 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα.
Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Καμίνης απαγόρευε σε συνεργασία με την ΓΑΔΑ και τα ΜΑΤ, την έναρξη της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης του Πατριωτικού Μετώπου στο Σύνταγμα, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου και παραβιάζοντας κατάφωρα το Σύνταγμα της Ελλάδος, το καραγκιόζ μπερντέ, συναποτελούμενο από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ να φύγουμε κλπ δημοκρατικές δυνάμεις, έστηναν εξέδρες και πανάκριβες μικροφωνικές για μια ακόμη άσκηση επαναστατικής γυμναστικής.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, σε ευρεία συνέλευση στα γραφεία του στο Σύνταγμα, με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων Αντιμνημονιακών Κινημάτων, αποφάσισε να προχωρήσει:
·         Στην εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος.
·         Στο στήσιμο 100 τουλάχιστον καλπών, σε όλα τα σημεία της Πατρίδας μας, όπου οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν, αν «ΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΟΧΙ».
·         Στο κάλεσμα όλων των αντιμνημονιακών οργανώσεων και ομάδων πολιτών, να στηρίξουν το δημοψήφισμα, σε εκλογικά κέντρα, όλης της χώρας.
Με πρώτο και συμβολικό το Πέραμα, την πιο ταλαιπωρημένη γειτονιά της Αθήνας, όπου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία του ναού του Αγίου Νικολάου, θα στηθεί η πρώτη κάλπη, το Πατριωτικό Μέτωπο, ξεκινά τον ανένδοτο αγώνα του, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα και την αξιοπρέπεια που μας έκλεψαν.
Παράλληλα, κάλπες δημοψηφισμάτων υλοποίησης του άρθρου 120 του Συντάγματος και από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου θα στηθούν: 1. Στο «Αλληλέγγυον», Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό. 2. Στο στέκι του Καραϊσκάκη, Διδυμοτείχου 13 στον Κολωνό, 3. Στο «Αλληλέγγυον» Αιγίου στην οδό Εισοδίων 50, κοντά στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλης του Αιγίου, 4. στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε διάφορα σημεία της Πόλης που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του ΠΑΜ Ηρακλείου, 5. στο Ρέθυμνο της Κρήτης, σε διάφορα σημεία της Πόλης που θα ανακοινωθούν από τον Πυρήνα του ΠΑΜ Ρεθύμνου και 6. Στο «Αλληλέγγυον» Παλήνης, Λεωφόρος Λαυρίου 13 και Υγείας 1.
Την ίδια ώρα, όλες, οι 80 και πλέον οργανώσεις του Κινήματος σε ολάκερη την Ελλάδα, συντονίζονται για την αποστολή καλπών και ψηφοδελτίων, έτσι ώστε, το αποτέλεσμα της αντίστασης του ελληνικού Λαού, να είναι συντριπτικό για τους νεοταξίτες που κυβερνούν τη χώρα.
Από κει και πέρα, το Πατριωτικό Μέτωπο, με δεδομένο το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα αποφασίσει/ενημερώσει τον ελληνικό Λαό, για τις περαιτέρω κινήσεις του, στο πλαίσιο της υλοποίησης του άρθρου 120 του Συντάγματος.
Αδέλφια Ελληνίδες και Έλληνες: Επαναλαμβάνουμε τα λόγια του δάσκαλου του Γένους, Γεώργιου Γεννάδιου: «Η πατρίς καταστρέφεται, ο αγών ματαιούται, η ελευθερία εκπνέει. Νυν υπέρ πάντων ο αγών».

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...