Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μα τι τρέχει; Ανάγκη από λαμόγια έχει το Harvard ; Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Harvard


  • 2
     


 Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Harvard
Μαζί με άλλους επιφανείς πολιτικούς, η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου κέρδισε την θέση του Fisher Family Fellow για το Φθινόπωρο του 2012, κάτι που ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο εχθές Τρίτη 23 Οκτώβρη.
Η «δουλεια» για την κυρία Διαμαντοπούλου ξεκίνησε άμεσα καθώς στις 24 Οκτώβρη γνώρισε και συνομίλησε με τους φοιτητές του Harvard Kennedy School.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Harvard και συγκεκριμένα της Σχολής Kennedy, η πρώην υπουργός θα
είναι επισκέπτης για όλο τον μήνα και θα διδάσκει στο Πανεπιστήμιο μεταφέροντας τις εμπειρίες και τις γνώσεις της από την πορεία της ως πολιτικός στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνει το protothema.gr
Κάθε εβδομάδα ένα σεμινάριο θα οργανώνεται και θα διεξάγεται από την κυρια Διαμαντοπούλου στο Harvard Kennedy School, με θέμα τις απαραίτητες αλλαγές στην ευρωπαϊκή διακυβέρνηση, τις ρίζες της οικονομικής κρίσης στην Ευρωζώνη αλλά και τις καθοριστικές μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό σύστημα.
Η πρώτη της δημόσια ομιλία ανοιχτή για όλο το κοινό του Πανεπιστημίου του Harvard -και όχι μόνο για την σχολή Kennedy- έγινε την Τρίτη στις 6μμ τοπική ώρα στο Wiener Auditorium.
Ο επόμενος επισκέπτης –ομιλητής για τον μήνα Νοέμβριο που θα αντικαταστήσει την κυρία Διαμαντοπούλου είναι ο πρώην πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στις ΗΠΑ Sir David Manning.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...