Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Εύγε γίγαντα Γιακουμάτο: “Να κλείσουν όσες ιδιωτικές επιχειρησεις δεν μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους!”. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις τράπεζες και τα κόμματα.


Η δήλωση βόμβα του Γεράσιμου Γιακουμάτου που ήλθε μετά την δήλωση Βορίδη για την πρώτη κατοικία, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Τι είπε λοιπόν ο βουλευτής; “Να κλείσουν όσες ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους”.
Ακριβώς Μάκη μας, αυτό λέμε τόσον καιρό. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει ο λαός τις χρεοκοπημένες τράπεζες. Να υποθηκεύεται ο δημόσιος πλούτος και το μέλλον ενός έθνους επειδή μερικοί ανεύθυνοι επιχειρηματίες έκαναν πλιάτσικο στις επιχειρήσεις τους.

Αυτό δεν γίνεται πουθενά.

Σε καμμία αστική οικονομία. Δεν έγινε ούτε στις ΗΠΑ.
Και τώρα κύριε Γιακουμάτε θα κληθείς να αποδείξεις ότι αυτά που λες τα πιστεύεις και δεν είναι παπάντζες. ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και να απαιτήσεις η δόση των 31,5 εκ. να μπει στα κρατικά ταμεία ή να μην έλθει καθόλου. Δεν είναι άδικο να πληρώνουν οι τίμιοι για τους άτιμους; Οι νοικοκύρηδες για τα λαμόγια;
Να κλείσουν λοιπόν άμεσα οι χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες αφού δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Αφού δεν βάζουν λεφτά ούτε οι μέτοχοι τους.
Όπως επίσης, να κλείσουν άμεσα και να διωχθούν οι κατά το νόμο υπεύθυνοι των κομμάτων που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ.
Τι περιμένεις Μάκη; Πάρε πρωτοβουλία.
Εμείς χειροκροτούμε ένθερμα την πρόταση σου. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δεν τηρήσεις τα λεγόμενα σου θα είσαι απλώς έναν χάπενινγκ, ένας κλόουν της πολιτικής. Εμείς όμως δεν το πιστεύουμε. Ξεκίνα λοιπόν και ‘μεις μαζί σου!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...