Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην εισπρακτική εταιρεία των γιών του Σιούφα !! Εύγε κύριε Σιούφα !

Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων πραγματοποίησαν από το πρωί διαμαρτυρία έξω από εταιρεία ενημέρωσης οφειλετών, στην Καλλιθέα, ιδιοκτησίας των γιών του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα (!)
Τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Γιάννη Μανώλη βρέθηκαν από νωρίς το πρωί και διαμαρτυρήθηκαν έξω από δικηγορικό γραφείο που αναλαμβάνει συν τοις άλλοις την ενημέρωση οφειλετών για ληξιπρόθεσμες οφειλές. «Θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο των
εισπρακτικών εταιρειών, να μπούμε και να μιλήσουμε με τους υπεύθυνους. Σήμερα ήρθαμε στο γραφείο των υιών Σιούφα. Δεν μας επέτρεψαν την είσοδο. Λυπάμαι που προέρχονται και από οικογένεια πολιτικών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μανώλης.
Κατά τη διαμαρτυρία σημειώθηκε μικρής έκτασης επεισόδιο, όταν στέλεχος της εισπρακτικής εταιρίας απώθησε βίαια ηλικιωμένο πολίτη με αποτέλεσμα ο δεύτερος  να τραυματιστεί ελαφρά. Ο υπάλληλος της εισπρακτικής συνελήφθη από την αστυνομία που έσπευσε επί τόπου.
 e-epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...