Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΛΑΝΙ... Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ


Γνώριμος από παλιά ο αλβανός Γκαζμέντ Καπλάνι, που ήρθε στον "Άγιο Παντελεήμονα" την Ελλάδα (κατά το
κουτσοί, στραβοί...) και φοίτησε σε πανεπιστήμιο, έγινε δημοσιογράφος και συγγραφέας χάριν του... ανθρωπισμού της εγχώριας θολοκουλτούρας. Ο Καπλάνι λοιπόν ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σαν γνήσιος... δημοκράτης (ε, ρε Χότζα που θέλετε) και έγραψε στο ιστολόγιό του:
"Ο Σφακιανάκης είπε ότι του αρέσει η Χρυσή Αυγή και ότι (ως φυσική συνέπεια) οι μετανάστες προσβάλλουν την αισθητική του. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο δεν μας μένει παρά

να φέρουμε περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα και να ενισχύσουμε την δημόσια παρουσία τους - ώστε να προσβάλλουν όσο γίνεται πιο πολύ την αισθητική - Σφακιανάκη. Τόσα χρόνια, πολλοί Έλληνες, την αισθητική του την αποθέωσαν και εξακολουθούν να την ενστερνίζονται - την αισθητική του σκυλάδικου, του κιτς εθνικισμού, του ναζισμού, του χυδαίου καταναλωτισμού με τα λεφτά των Ευρωπαίων και τον ίδρωτα των μεταναστών. Φαίνεται, λοιπόν, πως η μόνη ελπίδα για την αναχαίτηση αυτής της αισθητικής είναι οι μετανάστες. Εκεί στις αρχές του '90 κυκλοφορούσε το σύνθημα "μετανάστες μην μας αφήνετε μόνους με τους Ελληναράδες". Μετά την δήλωση Σφακιανάκη το νέο σύνθημα πρέπει να είναι "οι μετανάστες μένουν, το σκυλάδικο φεύγει"…"
Μήπως όμως πρέπει να θυμίσουμε στον λεγάμενο πως με τον δικό μας ιδρώτα τόσο αυτός όσο και οι ορδές των λαθρομεταναστών μορφώνονται και περιθάλπονται σε αυτή τη χώρα; Μήπως να του θυμίσουμε επίσης πως οι ομοεθνείς του -αφού χόρτασαν φαί που τους στερούσε χρόνια ο... πατερούλης Χότζα και οι κομμουνιστές και σταμάτησε να μυρίζει το χνώτο τους από την πείνα- ευθύνονται για σωρεία στυγνών και σκληρών εγκλημάτων, για τα οποία όμως δεν έβγαλε ουδέποτε τσιμουδιά;;; Μήπως επίσης να του θυμίσουμε πως οι μετανάστες δεν εργάστηκαν οικειοθελώς -μιας και όλο μας λένε για τον ιδρώτα τους- αλλά πληρώνονταν... Μήπως να του θυμίσουμε ότι οι ομοεθνείς του ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου; Μήπως τέλος να του θυμίσουμε πως και σήμερα οι ομοεθνείς του όχι απλά καταπατάνε κάθε δικαίωμα της αναγνωρισμένης διεθνώς και με συνθήκες ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ της Βορείου Ηπείρου, αλλά δεν διστάζουν να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ακόμη όποιον μιλάει ελληνικά;
Γι' αυτό καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει και να γράφει ο Γκαζμέντ Καπλάνι... Γιατί μπορεί αυτά να πιάνουν στο συνάφι του, αλλά δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο!

Δήμητρα Μυλωνά

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...