Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ομάδα κρούσης υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο


Μπαράζ δηλώσεων από γαλάζιους βουλευτές που τάσσονται υπέρ των απολύσεων στο δημόσιο. Τις τελευταίες ημέρες με δηλώσεις τους... οι Κ. Μητσοτάκης, Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης, Μ. Βαρβιτσιώτης και Φ. Πιπιλή, ζητούν ανοιχτά και χωρίς περιστροφές την κατάργηση των «περιττών» θέσεων εργασίας στο δημόσιο. Με απλά λόγια οι... βολεμένοι βουλευτές θέλουν να στείλουν στον Καιάδα της ανεργίας χιλιάδες
εργαζόμενους.
Ο Μητσοτάκης για παράδειγμα, που ποτέ του δεν έκρυψε την «αγάπη» του για το δημόσιο τομέα, λέει πως  «αυτή τη στιγμή καλούνται μισθωτοί και συνταξιούχοι να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα, που ο κάθε βουλευτής έχει μεγάλη συνειδησιακή δυσκολία να το υποστηρίξει, εξαιτίας του γεγονότος ότι επιμένουμε να προστατεύουμε περιττές θέσεις εργασίας στο Δημόσιο».
Η Πιπιλή από την άλλη μιλώντας στον Σκάι υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να τινάζεται εδώ και δύο χρόνια όλος ο ιδιωτικός τομέας στον αέρα, να έχουμε όλες αυτές τις απαιτήσεις στις εργασιακές σχέσεις μόνον και μόνο επειδή 2,5 χρόνια τώρα δεν τολμούμε να πούμε την λέξη απόλυση στο δημόσιο τομέα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι απόψεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου, του Αδωνι Γεωργιάδη και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Τέλος, θα ήταν είδηση αν ο Μάκης ο «τσεκουράτος» δεν ήταν υπέρ του «αποκεφαλισμού» των δημοσίων υπαλλήλων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...