Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων: «Μην παίζετε με την υγεία των παιδιών μας»



Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων: «Μην παίζετε με την υγεία των παιδιών μας»
Την αγωνία και την αγανάκτησή τους για τα φάρμακα – δολοφόνους που θέλει να επιβάλει η Γερμανίδα Καγκελάριος στον Έλληνα πρωθυπουργό εκφράζουν μέσα από το newsbomb.gr οι Έλληνες πολίτες
Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης
Ο ελληνικός λαός έχει πια πληροφορηθεί το οργανωμένο σχέδιο της Μέρκελ: Η Γερμανίδα
Καγκελάριος ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να βάλει σε κίνδυνο της Υγεία μας.
Όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr, η Μέρκελ ΑΠΑΙΤΗΣΕ κατά την επίσκεψή της από τον Έλληνα πρωθυπουργό να υιοθετήσει την καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου.
Ο λόγος είναι προφανής…
Να ικανοποιήσει τα αιτήματα των Γερμανών φαρμακοβιομηχάνων, οι οποίοι θέλουν να θησαυρίσουν θέτοντας σε κίνδυνο την Υγεία των Ελλήνων, κατακλύζοντας την Ελλάδα με φτηνά, ανώνυμα και αμφίβολης ποιότητας γενόσημα που παράγονται σε χώρες του Τρίτου Κόσμου (Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές κ.α.).
Όλα αυτά ενώ υπουργείο, γιατροί και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι αντίθετοι σε αυτήν την πρακτική και τονίζουν ότι θα έχει ολέθριες συνέπειες σε Υγεία και Οικονομία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι Γερμανοί διαμαρτύρονται για τα ανώνυμα γενόσημα της Μέρκελ. Μάλιστα η «δική» τους εφημερίδα, η γερμανική Welt αποκάλυψε ότι είναι «επικίνδυνα τα ανώνυμα γενόσημα».
Μόλις άλλωστε πριν λίγες ημέρες ένα τέτοιο ανώνυμο γενόσημο αντικαταθλιπτικό της ισραηλινής Teva αποσύρθηκε από την αμερικανική αγορά γιατί προκαλούσε μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας!
Οι μάσκες έπεσαν όμως…
Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει το σχέδιο των Γερμανών και είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να θέσει σε κίνδυνο την Υγεία τους.
«Δεν παίζουμε με την υγεία των παιδιών μας»
Μια μητέρα, η κ. Μπέτυ, στέλνει μέσα από την κάμερα του newsbomb.gr τo δικό της μήνυμα και εκφράζει την αγωνία της για τα επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα.
«Δεν παίζουμε με την υγεία κανενός και ειδικότερα των παιδιών μας», δηλώνει.
Μάλιστα η κ. Μπέτυ αναλογιζόμενη ότι οι 20.000 ελληνικές οικογένειες που απασχολεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο αν τελικά συναινέσει η ελληνική κυβέρνηση στο έγκλημα, ζητά από όλους τους Έλληνες να εμπιστεύονται μόνο ελληνικά και επώνυμα γενόσημα.
Δείτε το βίντεο:

«Να αγοράζουμε επώνυμα γενόσημα φάρμακα ελληνικής παραγωγής»
Την αντίδραση των Ελλήνων σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως τα φάρμακα- δολοφόνοι της Μέρκελ, ζητά μέσα από το newsbomb.gr και ο κ. Νέστορας.
«Να αντιδράσουμε έχουμε μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν κάνουμε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και προσθέτει: «Να προτιμούν οι Έλληνες καταναλωτές τα επώνυμα γενόσημα φάρμακα ελληνικής παραγωγής».
Δείτε το βίντεο:

«Αυτά τα φάρμακα είναι επικίνδυνα…»
Την δική του αλήθεια για τα ανώνυμα γενόσημα και τους κινδύνους που κρύβουν εκφράζει και ένας ακόμη πολίτης.
«Απαγορεύονται αυτά τα φάρμακα. Είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Η Γερμανία πάντα επιβάλει από τον Χίτλερ και μετά, όλο επιβάλει», δήλωσε στην κάμερα του newsbomb.gr.
Δείτε το βίντεο:

«Προσήλωση στα ασφαλή ελληνικά επώνυμα γενόσημα»
Η Κατερίνα Κοντζόνη, φαρμακοποιός καταθέτει την δική της άποψη στο newsbomb.gr.
vlcsnap-2012-10-12-21h41m38s123
Χαρακτηρίζει απόλυτα ασφαλή τα ελληνικά επώνυμα γενόσημα, ωστόσο διατηρεί επιφυλάξεις για να ανώνυμα γενόσημα«Πρέπει να υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος, όχι τυπικός για τα γενόσημα. Προσήλωση λοιπόν στα ελληνικά γενόσημα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα και είναι απόλυτα ασφαλή».
vlcsnap-2012-10-12-21h42m13s224
Την ένστασή της για το θέμα των ανώνυμων γενοσήμων θέτει και η φαρμακοποιός Πηνελόπη Καρατζίδη: «Τα ελληνικά γενόσημα είναι κατά κανόνα καλά και πιστοποιημένα. Για τα ξένα δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...