Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

685 κινητά τηλέφωνα σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών!


 

Τον λογαριασμό 685 κινητών τηλεφώνων που έχουν διατεθεί σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο σύμφωνα με καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ  Ανδρέα Ψυχάρη.

Ειδικότερα, ο κ. Ψυχάρης επισημαίνει ότι παρά την σχετική εγκύκλιο που επιβάλλει σε όλα τα υπουργεία να καταθέτουν κατάλογο με το συνολικό κόστος χρήσης των κινητών τηλεφώνων, καμία καταγραφή δεν έχει γίνει έως σήμερα.

Προς τούτο, ο βουλευτής επικαλείται απάντηση που έλαβε από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη ο οποίος ομολογεί ότι «δεν διαθέτει στοιχεία για τον συνολικό αριθμό συνδέσεων κινητών τηλεφώνων που έχουν διατεθεί στα υπουργεία και σε υπαλλήλους τους, ούτε για το συνολικό κόστος που επιβαρύνει κάθε χρόνο το έξοδο αυτό τον κρατικό προϋπολογισμό».

Πέραν αυτών ο κ. Μανιτάκης σημειώνει ότι στο υπουργείο του λειτουργούν 10 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας για: τον υπουργό, τον υφυπουργό, τον γενικό γραμματέα, τον ειδικό γραμματέα, ένα άτομο της ασφάλειας του υπουργού, τον οδηγό του υπουργού, τον ειδικό σύμβουλο του υπουργού, το γραφείο τύπου του υπουργού, τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού και τον μετακλητό υπάλληλο του υφυπουργού.
 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...