Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Μπράντεφερ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Μπράντεφερ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Στελέχη της Συγγρού διατυπώνουν αιτιάσεις για σχόλια και επικρίσεις στο διαδίκτυο που αποδίδουν σε ομάδα… “παραγωγής λάσπης” από την ΚουμουνδούρουΣτο Διαδίκτυο έχει μεταφερθεί η προεκλογική μάχη των κομμάτων, με τα κομματικά επιτελεία να δίνουν ιδιαίτερο βάρος στα social media.
Οι διαχειριστές των κομμάτων έχουν κηρύξει τον δικό τους «πόλεμο», ο οποίος ορισμένες φορές
«ξεφεύγει», παραποιώντας δηλώσεις στελεχών και επικρίνοντας τα προεκλογικά σποτ.
Στελέχη και ψηφοφόροι επιδίδονται σε έντονους διαδικτυακούς διαλόγους, που αρκετές φορές μάλιστα καταλήγουν σε βρισιές και απειλές εκατέρωθεν.
Ζωηρότεροι σε σχόλια επιδοκιμασίας προς τον πρόεδρό τους φαίνεται ότι είναι οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα, κύκλοι της Συγγρού έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους για την ομάδα social media της Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς τη ως ομάδα παραγωγής… λάσπης.
Σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, η ομάδα internet του ΣΥΡΙΖΑ:
• παραποιεί τα σποτ της ΝΔ.
• επιτίθεται μαζικά και συντονισμένα με σχόλια κατά της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα (trolling).
• παράγει σκάνδαλα λάσπης εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.
Η μάχη στα δύο στρατόπεδα συνεχίζεται και αναμένεται να ενταθεί όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες. Τα κομματικά επιτελεία έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο Διαδίκτυο και τα Social Media προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με τη νέα γενιά, όχι μόνο κατ’ ιδίαν αλλά και μέσω του Ίντερνετ, το οποίοι οι νέοι χρησιμοποιούν περισσότερο πλέον για επικοινωνία.
Η μάχη των “LIKES” και των “Twits” μαίνεται και όπως όλα δείχνουν η προεκλογική μάχη στη χώρα μας αλλάζει ριζικά και τα κόμματα δίνουν πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιρροή που θα έχουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, παρά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...