Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Κρεσέντο προπαγάνδας και τρομολαγνείας απ'ολα τα ΜΜΕ


Δυο μέρες πρίν τις εκλογές,τα κανάλια της διαπλοκής και του ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, παίζουν κυριολεκτικά τα ρέστα τους...

Παίζουν τα ρέστα τους στην υπηρεσία των ξένων κέντρων εξουσίας και των εδω υποτακτικών τους.

Πάντα κάτω απο τις διαταγές που σκόπο έχουν να κατατρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαο,έτσι ωστε αυτός να ψηφίσει οτι θέλουν οι αγορές.

Παρακολουθούμε την πρωινή και την μεσηβρινή ενημερωτική ζώνη των καναλιών και αυτό που βλέπουμε πρέπει να το ζήλευαν και οι πράκτορες της KGB.Ή προπαγάνδα η τρομολαγνεία η παραπληροφόρηση δεν έχουν προηγόυμενο.Όι εντολές είναι ρητές.Ψηφίστε μνημονιακό κόμμα,αλλιώς θα βγούμε απο το ευρώ,η Ελλάδα θα ρημάξει,και ολοι θα χαθούμε μέσα στην επερχόμενη συντέλεια της λανθασμένης επιλογής σας.

Ουσιαστικά αυτό που θέλουν να πούνε αλλά δεν το λένε ευθέως είναι αυτό: Ψηφίστε ολοι Νέα Δημοκρατία.Ψηφίστε ολοι Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσουμε εμείς να κάνουμε ανενόχλητοι οτι κάναμε μέχρι τώρα.Δηλαδη να διαπλεκόμαστε να λέμε ασύστολα ψεύδη,να παραπληροφορούμε,και να το παίζουμε ''δημοσιογράφοι''.Όχι δεν είμαστε πράκτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία,δημοσιογράφοι είμαστε.Αυτόι που λένε οτι το ΔΝΤ,σπρώχνει μεγάλα ποσά για να κάνουμε προπαγάνδα υπέρ του είναι ψεύτες.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ολοι αυτοί οι ''κύριοι''και οι ''κυρίες''του τηλεοπτικού προπαγανδιστικού κανιβαλισμού,είναι οτι έχουν απολέσει τον νοητικό έλεγχο που ασκούσαν πάνω στο πόπολο.Εντάξει οχι εντελώς,αλλά κατά ενα πολύ μεγάλο ποσοστό.Τόσο μεγάλο που πλέον ο έλεγχος αυτός καθίσταται στην ουσία αδύνατος.

Όι Έλληνες δεν θα πρέπει να τρομάζουν με ολον αυτόν τον τηλεοπτικό συφερτό.Για τις εκλογές της Κυριακής αποβάλουμε τον φόβο,και ψηφίζουμε για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας.
Για να έχουμε ΜΕΛΛΟΝ,θα πρέπει να πράξουμε ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απ'οτι μας λένε να κάνουμε τα ΜΜΕ.

Ή ωρα της τιμωρίας πλησιάζει.Για ολους.Όλοι θα πάρουν αυτό που έσπειραν.Και αυτοί έσπειραν την καταστροφή τον δοσιλογισμό και τον θάνατο.

Ιωάννης

http://anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...