Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Άντε, γιατί με κουράσατε!


γραφει ο αρισταρχος
Για τον Θεό ρε παιδιά, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές και η πολεμική των μονομάχων πέρασε σε γελοιότητες. Κορυσχάδες, ΕΑΜ, ΕΛΛΑΣ και παπαρολογίες.
Σα δεν ντρεπόμαστε λέω λίγο. Και συ κα Δούρου νέα κοπέλα για κούνα λίγο το κεφάλι σου μπας και πέσει η μπίλια σε καμιά τρύπα με ημερομηνία 2012!

Τα προβλήματα αξεπέραστα. Δεν λύνονται, δεν ξεπερνιόνται, δεν χωνεύονται, ξένο σώμα γαρ. Και σεις παίζετε με τον απίθανο Μιχελάκη, με όρους του εμφυλίου και με απίθανους τύπους με απίθανα ονόματα και πρακτικές γιανκούλα.
Η Μέρκελ ουρλιάζει από τα βόρεια σαν ύαινα να δείξουμε στην υπόλοιπη Ευρώπη τι καλά και υπάκουα παιδιά είμαστε. Ο Σόϊ-μπλε γελάει χιτλερίστικα και αμφιβάλει ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν κατάλαβα, ποντάρει στο Ελληνικό φιλότιμο για κάποια ίσως υπερ-προσπάθεια;
Έ θείο, το κάρο κόλλησε στην λάσπη. Το πολύ πολύ να πέσει κάτω το μουλάρι με το μοναδικό χάρισμα που λέγεται ότι έχει, το φιλότιμο. Και άντε ύστερα να το σηκώσεις. Χρειάζεται πραγματική βοήθεια. Αλλά αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Χωρίς αυτή την βοήθεια δεν θα βγαίνατε απ’ την δική σας λάσπη ούτε σε εκατό χρόνια.
Είσαστε καλοί γκατζετάκηδες ρε Αλιμάνιοι, αλλά από μνήμη χάνετε. Το Total Recall μόνο στο σινεμά ζει. Εδώ σας ακολουθεί μέχρι θανάτου. Δεν βλέπεις ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ; Θυμήθηκαν τους Κορυσχάδες και τα ψηφίσματα. Εμείς θα ξεχάσουμε το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, την Ελλάδα;
Η Ισπανία πάει για έκρηξη, η Ιταλία φωνάζει για χαμηλότοκα δάνεια και η Κύπρος ετοιμάζεται για … ΓΑΠόποιες επιλογές σαν αυτή του ΔΝΤ!
Τέτοια λυσσαλέα διεκδίκηση εξουσίας από ΝΔ δεν ξαναείδαμε.
Γιατί; Τι σημαίνει γι αυτούς μια εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ;
Ή πληρώνεις και μαθαίνεις, ή πας πάσο και δεν θα μάθεις ποτέ. Κανόνες της πόκας. Και οι μπλόφες και τα κόλπα τελειώνουν.
Άντε, γιατί αυτή η παρτίδα πολύ κράτησε. Τρίψτε το λυχνάρι να δούμε τι θα βγει. Τζίνι ή Τζίφος!
αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...