Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

Στην πιο κρίσιμη στιγμή της νεότερης μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας, ένας ιστορικός οργανισμός, ο «Επιμένων Ελληνικά», επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες, για την σωτηρία των δικών μας «παιδιών», των δικών μας προϊόντων, των δικών μας αγαθών. 

Κατάμεστη ήταν η Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, καθώς 600άτομα έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες εμβληματικών μορφών της Ελληνικής ιστορίας. 

Ο Μανώλης Γλέζος, ο Νίκος Κούνδουρος, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Βούλα Πατουλίδου, χαιρέτισαν την προσπάθεια του οργανισμού, καθώς στην κεντρική γιγαντοοθόνη, το κοινό παρακολουθούσε στιγμές από την ζωή των «ζωντανών θρύλων» της χώρας.

Για την οικογένεια του Gt Tsangarakis Group, μοναδική στιγμή ήταν όταν ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, κάλεσε στο πόντιουμ τον Γιώργο Τσαγκαράκη. 

Ο δημοσιογράφος  αναφέρθηκε  στο ξεκίνημα της προσπάθειας επιβίωσης του Έλληνα, Αλεξανδρινής καταγωγής, επιχειρηματία ο οποίος 11 χρονών, ορφανός και από τους δύο γονείς ξεκινάει τον αγώνα επιβίωσης. 

Σήμερα, εντελώς αυτοδημιούργητος, διοικεί 12 επιχειρήσεις, διατηρεί την  «καρδιά», των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του στην χώρα μας, επιμένοντας να δηλώνει ότι αν δεν ήταν Έλληνας…. θα ήθελε να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.    

Συγκινημένος εξαιρετικά, αναφέρθηκε, στο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη, «αν η Ελλάδα καταστραφεί, αρκεί μια ελιά, ένα κλίμα και μια βάρκα για να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Στο τέλος της ομιλίας του,  ο Γιώργος Τσαγκαράκης δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει  την σύζυγό του Μαίρη και τα τρία του παιδιά για την δύναμη που με την παρουσία τους, δίνουν στον ίδιον για να συνεχίζει να επιχειρεί, ακόμη και σε αυτές τις εξαιρετικά ασφυκτικές οικονομικοκοινωνικές συνθήκες.    

Παρόντες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, συνθέτες, ολυμπιονίκες, πολιτικοί, διανοούμενοι, σκηνοθέτες.  

Οικοδεσπότες της βραδιάς, οι δημοσιογράφοι Σπύρος Χαριτάτος και Ευανθία Τασοπούλου.  

Τους σκοπούς και τις ενέργειες του οργανισμού παρουσίασαν οι πρόεδροι του Συνδέσμου Προώθησης των Ελληνικών προϊόντων (ΣΠΕΠ) Κωνσταντίνος  Νικόλτσιος και Απόστολος Φορλίδας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...