Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ξεφτίλα! Έκανε στριπτήζ στον Αντ1 απαγγέλλοντας Καβάφη!!!


Κακόγουστο και ολοφάνερα στημένο, το στριπτήζ μετά Καβάφη, που παρακολούθησαν την Κυριακή το βράδυ, οι τηλεθεατές του Αντέννα, στο γνωστό σώου “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Η διαγωνιζόμενη με το ελληνικότατο όνομα “Πάολα”, άρχισε να απαγγέλει την Ιθάκη του Καβάφη, διαβάζοντας σχεδόν συλλαβιστά το θρυλικό ποίημα, που προφανώς έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή της, ενώ ταυτοχρόνως άρχισε να....

αφαιρεί σιγά- σιγά τα ρούχα της, έως ότου έμεινε με τα εσώρουχα.

Παράλληλα οι τρεις “κριτές” έπαιζαν το ρόλο των έκπληκτων, ενώ ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, εμφανώς δεν κατόρθωσε να κρύψει ότι το θέαμα ήταν αναμενόμενο.

Η Ευγενία Μανωλίδου (σύζυγος Μπουμπούκου), είχε επωμισθεί το ρόλο της αγανακτισμένης και ψήφισε κατά της “διαγωνιζομένης”, πλην όμως οι υποκριτικές της ικανότητες, απεδείχθησαν κάτω του μετρίου.

Οι άνδρες κριτές “ενθουσιάστηκαν” (ο Βαγγέλης Περρής άλλωστε είναι γνωστός από το “ΟΛΑ” του Θέμου Αναστασιάδη) και ψήφισαν υπέρ. Έτσι η “Πάολα” συνεχίζει κι ενώ η Ελλάδα αναστενάζει από την ανέχεια και την ανασφάλεια, το κανάλι ελπίζει ν’ ανεβάσει την τηλεθέαση του σώου.

Δυστυχώς “υπουργείο προστασίας του πολίτη” από κάτι τέτοια, δεν υπάρχει. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, η Ιθάκη της “Πάολα”, είναι απολύτως ανώδυνη, μπροστά στην Ιθάκη του Γ. Παπανδρέου, με την οποία μας ανήγγειλε από το ηλιόλουστο Καστελόριζο, ότι μας βάζει στο ΔΝΤ. Για να μην ξεχνιόμαστε...
http://kentrinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...