Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ


Οπως διαβαζουμε στην εφημεριδα το Παρον Στα δικαστήρια η ΕΡΤ με μπλογκ και σάιτ για τη μετάδοση ψεύτικης είδησης.
"Η ΕΡΤ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας, θα στραφεί κατά των ιστότοπων και ιστολογίων www.iefimerida.gr, thwgreekz.com, www.apospasma.gr, nonnews.blogspot.com, armagedonnews.blogspot.com, axinosp.blogspot. com, www.kentrinews.gr, www.parapolitika.gr, www.arxotagos.gr, www.arpaktiko.org, prezatv.blogspot.com, www.inews.gr, pamelouketo.blogspot.com, www.antinews.gr, fimotro.blogspot.com, ola-e-tipota.blogspot.com, tromaktiko.blogspot.com και www.zougla.gr και κατά των συγγραφέων των κειμένων από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί πως υπέστη ζημιά η εικόνα της.
Πρόκειται για το μοντάζ που έγινε σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, στις 27 Οκτωβρίου, κατά τη Σύνοδο Κορυφής.
Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω από την είδηση) τον τίτλο «Όλη η αλήθεια για το πέος», ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση «Όλη η αλήθεια για το χρέος». Μεταξύ άλλων, η ΕΡΤ ζητάει να δοθεί εντολή στους παρόχους να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας των υπευθύνων των σάιτ και των ιστολογίων. Ως μάρτυρες υπεράσπισης όρισε τον Βασίλη Μπίτση, γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, και τον Γιώργο Κογιάννη, διευθυντή Ειδήσεων."

ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ TROLL ΕΙΚΟΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝ PHOTOSHOP.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ URL ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ POST http://prezatv.blogspot.com/2011/10/super.html

- ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ LINK ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ...ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!

-Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ GOOGLE ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BLOGS ΚΑΙ SITES ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΡΤ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ...ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!


ΤΕΛΟΣ,ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΕΡΤ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ BLOG!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;;;ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ;;;ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ;;;
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
9-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...