Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Υφ. Αγροτικής ανάπτυξης Αστέριος Ροντούλης!


Επιστολή παραίτησης στον Πρωθυπουργό απέστειλε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αστέριος Ροντούλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάθεση του κ. Λουκά Παπαδήμου είναι οι παραιτήσεις και των τριών υπόλοιπων μελών της κυβέρνησης που προέρχονται από τον ΛΑΟΣ, μετά και τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του νέου μνημονίου.

Πρόκειται για τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη...


Σε επιστολή του προς τον κ. Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι οι παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ είναι στην διάθεσή του και απομένει η απόφαση του Πρωθυπουργού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 6 το απόγευμα, καθώς στη διάρκειά του αναμένονται εξελίξεις.

Η επιστολή του κ. Ροντούλη προς τον πρωθυπουργό έχει ως εξής:

Προς την Αυτού Εξοχότητα

Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Λουκά Παπαδήμο

Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θεωρώ την παραμονή μου στην κυβέρνηση ασύμβατη με την διαμορφωθείσα πραγματικότητα.

Συνεπώς, νιώθω υποχρεωμένος να προχωρήσω στην υποβολή της παραίτησής μου, διατηρώντας στο ακέραιο την εκτίμηση και το σεβασμό έναντι του προσώπου Σας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα, έστω για βραχύ χρονικό διάστημα, να αγωνιστώ για την ανόρθωση του πρωτογενούς τομέα της ελληνικής οικονομίας από τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ιδιαιτέρως δε μάλιστα για τον σκληρά εργαζόμενο κόσμο της κτηνοτροφίας.

Αθήνα, 10/2/2012

Με ανυπόκριτο σεβασμό


Αστέριος Ροντούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...