Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

H KYΡΙΑ ΤΣΑΡΛΑΜΠΑ...

Από το : nonews-news
Κάποιοι για να γελάσουν - όσοι αρέσκονται σ' αυτού του είδους τα αστεία - άλλαξαν τη λέξη χρέος με το πέος. Πλάκα -έστω χοντρή, αλλά πάντως συνήθης στο Διαδίκτυο - που διηγειρε τα Βικτωριανά ένστικτα και την σεμνοτυφία των διοικούντων την...
ΕΡΤ. Και της παρουσιάστριας.
Και καλά μεν ο Τσιτσιμπικος, έσπευσε να μοιράσει μηνύσεις, για να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, διακατεχομενος από τον φόβο, που ... εκμυστηρεύτηκε στη REAL NEWS ("η ΕΡΤ σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις στη φυλακη").
Αλλά η παρουσιάστρια?
Η κυρία Έλλη Σταη - Τσαρλαμπα, μια γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της με πέντε συζύγους, Σταη, Κατσιμη, Παναγοπουλο, Λιβανό, Γουλανδρη (ξεχνάμε κανέναν?) και έχει φάει, τρεις 10ετιες και πλεον, τη δημοσιογραφία με το κουτάλι, ειναι δυνατόν να κοκκινίζει ως Αρσακειας της εποχής του Μεσοπολεμου και να καταφεύγει μάλιστα σε μηνύσεις, με αυτη την πλακιτσα?
Και μάλιστα οταν εν μέσω κρίσης, ασκεί τα καθήκοντα της στη δημόσια τηλεόραση ανανεώνοντας την ειδική σύμβαση της (καταρρίπτοντας σε χρονο, πανελλήνιο ρεκόρ στην ΕΡΤ) και επιβάλλοντας την αυλή της?
Φαίνεται πως, όπως είπε κι ο Σταύρος Λυγερος - εννοώντας, φυσικά, άλλα - "ήρθε η ωρα της ΕΡΤ"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...