Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ας εκλεγεί πρώτα βουλευτής ο κ. Βενιζέλος και μετά ας μιλά


18 Νοεμβρίου 2011

«Εάν εφαρμοστούν τα νέα που έχουν αποφασιστεί, δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα περικοπής εισοδημάτων. Έχουμε πλέον καθαρές σχέσεις με τους πολίτες»
22 Νοεμβρίου 2011
«Δε θα χρειαστούν άλλα μέτρα το 2012»


Για το 2011 και το 2012 έχουν νομοθετηθεί όλα τα μέτρα, αρκεί εμείς να είμαστε συνεπείς, οργανωμένοι και δίκαιοι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε τα μέτρα αυτά, βοηθώντας ταυτόχρονα όλους αυτούς που έχουν ανάγκη, διορθώνοντας αδικίες, στηρίζοντας όσους πραγματικά δεν έχουν εισόδημα. Για τα επόμενα χρόνια -το 2013, το 2014, το 2015- ούτως ή άλλως, τα μέτρα που απαιτούνται είναι ελάχιστα: είναι 1% του ΑΕΠ περίπου, κατά μέσο όρο τον χρόνο, όταν μόνο τον Οκτώβριο, για να πάμε στην απόφαση της 26ης Οκτωβρίου, αναγκαστήκαμε να πάρουμε μέτρα που ξεπερνούν το 3% του ΑΕΠ. Αυτό για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η διαφορά. Κι αυτό το 1% μπορεί να εξοικονομηθεί από τις δαπάνες,

27 Νοεμβρίου 2011

«Δεν θα γίνουν μειώσεις μισθών, περικοπές συντάξεων και αύξηση φορολογικών συντελεστών. Οι δαπάνες θα περικοπούν από τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι ελάχιστα σε σχέση με ότι έχει ζήσει ο Έλληνας πολίτης».

Ποιος το έλεγε όλα αυτά; Μα φυσικά ο ανεκδιήγητος Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος από τις Βρυξέλλες και μέσω συνεργατών του τόλμησε χθες το βράδυ να τα βάλει με τον Αντώνη Σαμαρά γιατί, λέει, έκανε διάγγελμα και απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό ενώ γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες.

Βλέποντας στο πρόσωπο του κ. Σαμαρά το μελλοντικό πολιτικό του αντίπαλο, ο κ. Βενιζέλος διαγράφει μονοκονδυλιά τις δικές του ευθύνες για τα δύο καταστροφικά χρόνια, καθώς και την παντελή έλλειψη διαπραγματευτικής ικανότητας τις τελευταίες ημέρες.

Όπως λένε οι… συνεργάτες του, ο κ. Σαμαράς κομπάζει για τις επιτυχίες του ενώ ήταν αυτός που έφυγε από το Μαξίμου και άφησε τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο να συζητήσουν με την τρόικα. Επανέλαβαν ξανά αυτά που έλεγαν και πριν λίγο καιρό ότι δε μπορεί ο κ. Σαμαράς να διαπραγματεύεται με τον πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς. Ξεχνά άραγε ότι είναι μέλος μιας δοτής κυβέρνησης που υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζει ο κ. Σαμαράς.

Κάποτε λοιπόν πρέπει να σταματήσει το παραμυθάκι με τον παραμυθά κ. Βενιζέλο. Ο μετρ του ψέματος και της παραπλάνησης διά των λεκτικών του ικανοτήτων δε μπορεί να κρυφτεί πια από τον κόσμο. Ας φροντίσει να εκλεγεί πρώτα στο Κοινοβούλιο και μετά να μιλά. Διότι κάποιες κακιές γλώσσες λένε ότι στη Θεσσαλονίκη θα φάει «μαύρο».

Ας φροντίσει επίσης ο κ. Βενιζέλος να μας πληροφορήσει τι έγινε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα κι αν είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος. Διότι αν είναι να αντιπαρατεθεί με τον Σαμαρά πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει γιατί έδινε το πράσινο φως για να διαλύσει ο ΓΑΠ τη χώρα. Και γιατί ο ίδιος από τον Ιούνιο έχει κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να μας αποδείξει ότι είναι ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ.

Ελεος πια με τον κ. Βενιζέλο και τους προστάτες του στα μέσα ενημέρωσης.

Ο βασιλιάς είναι γυμνός και το θέαμα αποκρουστικό.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...