Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous χτύπησαν και τη... CIA



Θύμα των Anonymous και η CIA, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι κυβερνοπειρατές στο twitter, χωρίς να το επιβεβαιώνει η ίδια η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας χθες το απόγευμα ήταν αδύνατη, αλλά η επίσημη απάντηση από πλευράς CIA ήταν «ερευνούμε τις πληροφορίες».

«CIA Tango Down», έγραψε ένα μέλος των Anonymous στο λογαριασμό του twitter που χρησιμοποιεί συχνά η ομάδα. Η έκφραση «Tango Down» στην αργκό των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού σημαίνει ότι εξολοθρεύτηκε ο εχθρός. Οι Anonymous δεν έδωσαν καμία περαιτέρω πληροφορία.

Χθες τα μέλη των κυβερνοπειρατών Anonymous ανακοίνωσαν, επίσης, ότι επιτέθηκαν και στον ιστότοπο του Επιμελητηρίου των Ορυχείων του Μεξικού.

Τον προηγούμενο μήνα οι Anonymous είχαν επιτεθεί στους ιστότοπους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) ως αντίποινα για το κλείσιμο από τις αρχές του ιστότοπου Megaupload, ο οποίος κατηγορείται για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι Anonymous, πάντως, δεν εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους επιτέθηκαν στον ιστότοπο της CIΑ, όπως αντίστοιχα είχαν κάνει οταν επιτέθηκαν στο ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...