Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ: "ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ..."


TRIANTAFILOPOYLOS GIOLIAS
Διαβάζουμε με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία της έρευνας που έχει συλλέξει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Ετερόκλητη συλλογή από πηγές από Κύπρο και Ελλάδα και απόπειρα να συνδεθεί η δολοφονία του
Γκιόλια με ομάδα επαγγελματιών πιστολάδων που καμία σχέση δεν είχαν με ιδεολογικές βάσεις ένοπλου αντάρτικου πόλης. Η Σέχτα Επαναστατών, κατά την έρευνα του περιοδικού του Βαξεβάνη, ηταν μια ευκαιρική ομάδα εκτέλεσης πληρωμένων συμβολαίων θανάτου με άδηλους σκοπούς ξακαθαρίσματος λογαριασμών που υπαγορεύτηκε ως "τρομοκρατική" από συγκεκριμένο μεγαλοδημοσιογράφο ο οποίος δεν κατονομάζεται.
Για την ολότητα της έρευνας θα κάνουμε σχόλια όταν ολοκληρώσουμε την πολυσέλιδη ανάγνωση.
Τρία πράγματα μας έχουν κάνει εντύπωση μέχρι τώρα:
-Η εμπλοκή ονόματος αξιωματικού από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που επίσης δεν κατονομάζεται αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό ποιος είναι,
-τα άρθρα του Μάκη Τριαντάφυλλόπουλου, 3 μέρες πριν από την δολοφονία που ομοιάζουν με την προκήρυξη της Σέχτας
-και μια φράση που αποδίδεται στον κ.Τριανταφυλλόπουλο για τον μακαρίτη τον Γκιόλια:
"Ήταν η μέρα που εργαζόμενοι της εκπομπής είχαν πάει στα γραφεία του zougla.gr στη Βαρυμπόμπη για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους και ο Τριανταφυλλόπουλος άνοιξε κουβέντα για τον Γκιόλια και τη φήμη για τους υπερφορτωμένους τραπεζικούς λογαριασμους του. "Το ψοφίμι...θα πάω να κατουρήσω στον τάφο του", λέει ο Τριανταφυλλόπουλος και οι απλήρωτοι δημοσιογράφοι της εκπομπής μένουν άναυδοι.
;;;;;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...