Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Έδωσε την Ολυμπιακή, έδωσε την Εγνατία, τώρα ΔΙΝΕΙ και το ΣΠΙΤΙ σου ΕΛΛΗΝΑ ο Χατζηδάκης


xatzidakis
Σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ της έγκυρης ιστοσελίδας voria σύμφωνα με το οποίο η τρόικα δε ζήτησε και δεν πρότεινε ποτέ την έναρξη πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Αντιθέτως, η πρωτοβουλία ανήκει ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο
Ανάπτυξης.
Συγκεκριμένα, αρμόδια κυβερνητικά στελέχη θεωρούν, εδώ και καιρό, ότι το πάγωμα των πλειστηριασμών, σε αυτό το μέτωπο, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο απόθεμα κατοικιών, το οποίο κάποια στιγμή θα βγει μαζικά στην αγορά.
Και τότε, η ζημία που θα γίνει στην παραπαίουσα, ούτως ή άλλως, αγορά του real estate, θα είναι μη αναστρέψιμη.
Σε αντίθετη περίπτωση, ωστόσο, εκτιμάται ότι αν σιγά – σιγά, ξεκινήσει η διαδικασία των πλειστηριασμών επιλεκτικά, τότε μπορεί να λειτουργήσουν κάποιες φυγόκεντρες δυνάμεις και να αποσυμφορηθεί, κατά κάποιο τρόπο το πρόβλημα. Γι’ αυτό και το μέτρο θα εφαρμοστεί με… μέτρο.
Όπερ σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια κριτήρια, τα οποία θα ληφθούν υπόψη και τα οποία θα τηρηθούν απαρέγκλιτα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι πολύτεκνες και μονογονικές οικογένειες, θα εξακολουθήσουν να προστατεύονται, κατά πάσα πιθανότητα, ενώ το πάγωμα θα συνεχίσει να υφίσταται και για τις οικογένειες όπου δεν υπάρχει σταθερό εισόδημα, λόγω ανεργίας.
Οι προϋποθέσεις πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Ο κος Χατζηδάκης λοιπόν αφού έδωσε την Ολυμπιακή για να ανοίξει τα φτέρα και κατήντησε να πετά τόσο ψηλά όπως οι κότες, αφού χάρισε την εκμετάλλευση της Εγνατίας απαλλαγμένης από τις υποχρεώσεις, ΤΩΡΑ αξιοποιεί και αποκρατικοποιεί και το σπίτι σου ελληνικέ λαέ.
 Freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...