Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

Λύσσα των Tούρκων για τους Exocet

5
Δράση  έπιασαν οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα πλοία που έχουν δυνατότητες καταγραφής σημάτων και συχνοτήτων και όχι μόνο , αλλά τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού να μην βγάζουν τα πλοία με δικαιολογίες για θαλασσοταραχή τους καθυσύχασε, αλλά ενώ περίμεναν στο Αιγαίο τους EXOCET τους έβαλαν στην Κρήτη που είχαν μεταφερθεί με πολιτικό πλοίο ...
 
Επειδή οι εποχούμενοι πύραυλοι είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των πασάδων του τούρκικου Ναυτικού !
 
Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα να εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει !
 
'Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα CN-235 γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της (PA) καθημερινά !
 
Γυροφέρνουν οι Τούρκοι αλλά δεν βγάζουν μεγάλα πλοία κοντά στα νησιά μας , προτιμούν τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια ...''Να μην ξεχνάμε ο ...φόβος φυλάει τα έρημα'' ! Η ώρα των κατασκόπων όμως έφτασε και πρεπει να το πάρουμε πολύ σοβαρά το θέμα ...Γιατί πολλά συμβαίνουν τελευταία στο Αιγαίο και δεν φαίνεται να είναι τυχαία! Στο ΓΕΕΘΑ έχουν απλώσει τις κεραίες και καταγράφουν τα σήματα...Ενώ οι ανησυχίες ειναι δικαιολογημένες αλλά και οι ετοιμότητες δεδομένες ! 
 
Σχόλιο
Τουρκάκια, ψάξτε όσο θέλετε θα τα βρείτε μόνο όταν σας έχουν χτυπήσει ( βλέπε φωτογραφία)
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...