Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Κουρουμπλής: «Αυτά που έπρεπε να πει ο Σαμαράς στην Μέρκελ, τα λέει ο Ομπάμα»


Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος επεσήμανε πως «αυτά που έπρεπε να λέει στην Μέρκελ ο Σαμαράς, τα λέει ο Ομπάμα».
Μιλώντας για την επικείμενη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο κ.
Κουρουμπλής υποστήριξε πως ο Ελληνας πρωθυπουργός «είναι προσδεδεμένος στο γερμανικό άρμα» και πως «αυτά που έπρεπε να λέει ο ίδιος στην κυβέρνηση Μέρκελ, τα λέει ο Ομπάμα», με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «ο μόνος που ωφελείται να είναι η Γερμανία».
Παράλληλα, για το ταξίδι του Ελληνα πρωθυπουργού αναφέρθηκε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σε ανάρτηση του στα social media δήλωσε: «Όσοι, αφελώς ή ιδιοτελώς, επενδύουν πολλά στην συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά, ας μη ξεχνούν αυτήν με Ομπάμα-Γ.Παπανδρέου το 2010. Ας μη σπεύδουν...».
Πάντως στελέχη της Κουμουνδούρου τονίζουν σε κατ' ιδίαν συνομιλίες τους ότι πρόκειται για «ένα ταξίδι του οποίου ο πήχης είναι χαμηλά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε αποτελέσματα για επενδύσεις και ανάπτυξη όταν είμαστε δεμένοι στο άρμα της πολιτικής των μνημονίων και της λιτότητας».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...