Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τον μετέφεραν σε μονόκλινο για να τον δει ο Γεωργιάδης


  • 2501
     


fysounΜια διαφορετική μέρα ξημέρωσε χθες για τον μεγάλο ηθοποιό Πέτρο Φυσσούν, ο οποίος παρέμεινε για τρίτο 24ωρο στην 6η Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία»…. Νωρίς χθες το πρωί ο κ. Φυσσούν -ο οποίος την Τετάρτη εξωθήθηκε, μαζί με τη σύζυγό του Νικολέτα, από την κατοικία τους στην Πεύκη και εισήχθη εκτάκτως στο
νοσοκομείο με δυσπνοιακό επεισόδιο- ενημερώθηκε ότι θα δεχόταν την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Αδωνη Γεωργιάδη.
Ως εκείνη την ώρα ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης παρέμενε σε έναν οκτάκλινο, μεγάλο θάλαμο, που τελικά, όπως αποδείχτηκε αργότερα, κρίθηκε ακατάλληλος για να στεφθεί με επιτυχία η υπουργική επίσκεψη. Ο «μηχανισμός» κινητοποιήθηκε άμεσα και οι νοσηλευτές έλαβαν εντολές να μεταφέρουν τον κ. Φυσσούν σε μονόκλινο θάλαμο, ώστε η συνάντηση με τον υπουργό να γίνει σε καλύτερο περιβάλλον Λίγη ώρα αργότερα στέλεχος του υπουργικού γραφείου τηλεφώνησε στο νοσοκομείο, ειδοποίησε για την άφιξη του υπουργού και ακολούθως μίλησε με τον κ. Φυσσούν, τον οποίο ρώτησε αν επιθυμεί να δεχθεί τον κ. Γεωργιάδη. Ο ηθοποιός απάντησε καταφατικά, όμως ζήτησε η συνάντησή τους να γίνει δίχως κάμερες, ματαιώνοντας εν μέρει το «σόου».
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τον κ. Φυσσούν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι τόσο ο ίδιος και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου τρέφουν θαυμασμό για το πρόσωπό του και εξέφρασε τη θλίψη του για τις περιπέτειες που περνά. Μάλιστα ο υπουργός είπε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε, μέσω των κρατικών δομών, να εξευρεθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός κ. Φυσσούν και να βοηθηθεί οικονομικά.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Φυσσούν ευχαρίστησε θερμά τον υπουργό για το ενδιαφέρον του, όμως με περίσσια αξιοπρέπεια απάντησε ότι το πρόβλημά του δεν είναι τα χρήματα και ότι αυτό που τον στενοχωρεί είναι ο δόλιος τρόπος με τον οποίον απομακρύνθηκε βιαίως από την κατοικία του και η αποχή του από το θέατρο.
Κώστας Καντούνης – δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...