Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ 28ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΤΩΝ ΓΡEΒΕΝΩΝ


astynomia5
Συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Δίας χθες λίγο μετά τις 12.20 στην Ηλιούπολη επί των οδών Αμαλιάδος και Καζαντζάκη, ο επικίνδυνος κακοποιός Χριστόφορος Σ. γεννηθείς το 1988 ο οποίος είχε αναχωρήσει από τις φυλακές Γρεβενών με πενθήμερη άδεια πέρσι τον Απρίλιο και είχε ξεχάσει να επιστρέψει. Ο κακοποιός εξέτιε ποινή κάθειρξης 20 ετών για ανθρωποκτονία και βιασμό στις
Φυλακές Γρεβενών.
Στις 29-7 η αστυνομία σύμφωνα με ανακοίνωση είχε εισβάλει σε γιάφκα στον Άγιο Δημήτριο και είχε συλλάβει 44χρονο φίλο του.Το σπίτι ήταν γεμάτο με όπλα(Καλάσνικοφ, μπερέτες, τοκάρεβ κλπ). Από εκείνη την ώρα αναζητείτο ο δραπέτης. Πληροφορίες έλεγαν ότι τις τελευταίες μέρες επέβαινε σε αυτοκίνητο, ένα γκρι mazda 323. Χθες τη νυχτα γύρω στις 12 πλήρωμα της ομάδας Δίας είδαν το αυτοκίνητο στο βουνό της Αργυρούπολης, κοντά στις οδούς Κιάφας και Κύπρου. Έγινε καταδίωξη. Αυτόπτες λένε ότι έπεσαν και πανω από 8 πυροβολισμοί. Η αστυνομία δεν το επιβεβαιώνει για χρήση όπλων.
Διαβάστε τι ανάφερε κάτοικος-αυτόπτης μάρτυρας της περιοχής στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: "Επειδη διαβαζω διαφορα ασχετα...
Σημερα μετα τα μεσανυχτα στην οδο κιαφα στην αργυρουπολη και ενω ειμουν στο μπαλκονι με παρεα χωρις να προγηθει αλλο οχημα που να τρεχει για να μας κανει εντυπωση....ξαφνικα περασαν πολυ γρηγορα μπρστα μας 1 αυτοκινητο(δεν διεκρινα εαν ηταν περιπολικο η των κακοποιον) και 2 μηχανες Διας η μια μπροστα πλαγια απο το αυτοκινητο στα 2 μετρα και η αλλη πισω πλαγια στα 2 μετρα....Μετα απο 4-5 δευτερολεπτα χωρις να εχω οπτικη επαφη και χωρις να ακουστει καποιο αποτομο φρεναρισμα η τρακαρισμα ακουστηκαν 5-6-7 πυροβολισμοι..."
Μέσα στο αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε ότι επέβαινε ο 28χρονος δραπέτης και ανήλικη κοπέλλα από τη Δάφνη για την οποία είχε γίνει καταγγελία από τους γονείς της ότι είχε απαχθεί από τον φυγά.(Εκούσια απαγωγή). Η κοπέλλα μάλλον τον είχε ακολουθήσει με τη θέληση της.
Ο κακοποιός εγκωλβίστηκε και συνέληφθη σε γιαπί επί των οδών Καζαντζάκη και Αμναλιάδος μετά από επεισοδιακή καταδίωξη.
Μέχρι χθες τη νύχτα υπήρχαν συνειρμοί ότι ανάμεσα στους διωκόμενους ήταν και δραπέτες από τις Φυλακές Τρικάλων γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...