Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Συνεχίζεται το κυνηγητό για τον Κούπα


  • 226
     


B81B9C8F8E41406F9C7D8D9C8332ACEB.jpg
  Αλλάζει ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου Αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και επικίνδυνου κακοποιού Ιλίρ Κούπα, καθώς πέντε ημέρες μετά την τελευταία του… συνάντηση με αστυνομικούς δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του.
Οι έρευνες, όπως αναφέρει το Έθνος, έχουν επεκταθεί σε μια μεγάλη, εξαιρετικά δύσβατη και με
πυκνή βλάστηση περιοχή στα όρια των νομών Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας, όπου τη νύχτα η ομίχλη καλύπτει τα πάντα και το θερμόμετρο δεν ξεπερνά τους 5 βαθμούς Κελσίου.
Ο κακοποιός φέρει μαζί του καλάσνικοφ με διπλή γεμιστήρα, πιστόλι και πιθανόν χειροβομβίδες και φέρεται αποφασισμένος να τα «παίξει» όλα για όλα σε επικείμενη νέα συνάντησή του με αστυνομικό μπλόκο.
Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι θα πατήσει τη σκανδάλη και είτε θα στρέψει το όπλο εναντίον του εαυτού του, είτε θα αρχίσει να πυροβολεί αδιακρίτως, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Γι” αυτόν τον λόγο έχει αναπροσαρμοστεί η αστυνομική επιχείρηση, όλοι οι αστυνομικοί φέρουν πλέον πλήρη εξάρτυση και κινούνται πολύ διακριτικά μέσα στο σκοτάδι, χωρίς να δίνουν στόχο.
Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον ποταμό Καλαμά, κατά μήκος του οποίου εκτιμάται ότι κινείται ο Ιλίρ Κούπα, με σκοπό να περάσει στη Θεσπρωτία, να φτάσει στα χωριά Λια και Αγία Μαρίνα και από εκεί να βρεθεί στην Αλβανία.
Οι σύνδεσμοι της ΕΛ.ΑΣ. στη γειτονική χώρα διαβεβαιώνουν ότι ο 27χρονος δραπέτης δεν έχει περάσει σε αλβανικό έδαφος, ενώ έρευνες γίνονται σε όλα τα ακατοίκητα σπίτια, στις αγροικίες και τις κτηνοτροφικές μονάδες, όπου πιθανόν θα αναζητήσει κατάλυμα για να βρει τροφή και νερό.
Τα δαχτυλικά του αποτυπώματα έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής σε δύο σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...