Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Παπανδρέου ότι ο μόνος λόγος που είναι ακόμα ελεύθερος, είναι η προστασία που του παρέχει ο κύριος Σαμαράς.

 Κάποιος να ενημερώσει τον κύριο Παπανδρέου ότι ο μόνος λόγος που είναι ακόμα ελεύθερος, είναι η προστασία που του παρέχει ο κύριος Σαμαράς.

Ενημερωνόμαστε πως ο κύριος Παπανδρέου πιστεύει πραγματικά αυτά που διαδίδει ο κύριος Ελενόπουλος περί νέου κόμματος, κάποιος να τον ενημερώσει ότι ο λόγος που είναι ακόμα
ελεύθερος και ωραίος για να περιδιαβαίνει την υφήλιο διασύροντας την χώρα, είναι η προστασία που
του παρέχει ο κύριος Μεϊμαράκης και βέβαια ο νυν πρωθυπουργός.

Πραξικοπηματική προστασία βεβαίως, αφού πέραν της εξεταστικής για το μνημόνιο που καταψήφισε η ΝΔ και του φιάσκου με την λίστα Λαγκάρντ όπου συνήργησε και μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν ήδη δύο δικογραφίες στα χέρια του προέδρου της βουλής που τον αφορούν.

Η μία αφορά τις καταγγελίες Ρουμελιώτη για την καταδολιευτική διαδικασία του μνημονίου και η άλλη την χάλκευση των στατιστικών στοιχείων της χώρας. Και στις δύο ο κύριος Παπανδρέου έχει την τιμητική του αλλά ο πρόεδρος τις κρατά στο συρτάρι του χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα.

Τέλος, έτσι για την ιστορία, στην δικογραφία για την ΕΛΣΤΑΤ υπάρχουν περίπου 17 μαρτυρικές καταθέσεις που εμπλέκουν τον τ. πρωθυπουργό. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ο κύριος αυτος θα αναπαυόταν ήδη στο εδώλιο του κατηγορούμένου. Όχι όμως στο ελλαδιστάν όπου οι φεουδάρχες της κατ’ επίφασιν δημοκρατίας δρουν υπεράνω του νόμου και του συντάγματος.

«από το σύνολο του συλλέγοντος αποδεικτικού υλικού (μάρτυρες, έγγραφα) και ιδίως από τις μαρτυρικές καταθέσεις πρόεκυψαν στοιχεία σχέση έχοντα με αξιόποινες πράξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών και με πρόσωπα κατεχόντων συγκεκριμένες θέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση της Ελλάδος».

«Σε πλείστες των μαρτυρικών καταθέσεων ρητώς γίνεται λόγος για διόγκωση και αυθαίρετο προσδιορισμό του δημοσίου ελλείμματος του 2009 αφενός και αφετέρου ευθυνών του τότε πρωθυπουργού, μελών της τότε κυβερνήσεως και τότε αρμοδίων υπουργών Οικονομικών».

Οπότε, μην παίζει με την φωτιά ο κύριος Παπανδρέου, δεν θα κυβερνά για πάντα κάποιος που θα τον προστατεύει. Επίσης ας ξεκαθαρίσει στην κυρία Κλίντον ότι η επερχόμενη αιματοχυσία, θα επηρεάσει και τον ίδιο προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...