Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

1 στα 3 υπουργεία παίρνει το ΠΑΣΟΚ!

ONΤΩΣ, "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ"...

Το δημόσιο επιστρέφει στα χέρια - ή καλύτερα στα σαγόνια - του ΠΑΣΟΚ: Ένα στα τρία υπουργεία θα καταλήξει στα χέρια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Ε.Βενιζέλος να επιστρέψει στην θέση του ... αντιπροέδρου της κυβέρνησης!

Αλήθεια, πόσο πιο χαμηλά, από πολιτικής άποχης και σε ότι αφορά την πολιτική συνέπειά του, να πέσει ο Α.Σαμαράς και η ΝΔ;
Τους ψηφοφόρους του τους ρώτησε αν θέλουν τους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση;
Στο Κορυδαλλό γίνεται ακόμα η δίκη του Άκη κια των άλλων κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που κάλυπτε ο Ε.Βνειζέλος, ο Τ.Μαντέλης έχει δραπετεύσει στο Αζερμπαϊτζάν, ο Τσουκάτος τρώει τα εκατομμύρια μάρκα της Siemens και πάει λέγοντας.
Και ξαναβάζουν ΑΥΤΟΥΣ στην κυβέρνηση!
Μάλιστα, ο Α.Σαμαράς παραδιδει στο ΠΑΣΟΚ (ναι, στο ΠΑΣΟΚ που την κατάντησε όπως την κατάντησε σήμερα) και πάλι την δημόσια ραδιοτηλεόραση: Υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση θα είναι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος είναι τώρα ο καθ ύλην αρμόδιος στο ΠΑΣΟΚ για την επικοινωνία!
Οπως γράψαμε πρώτοι από χθες (εδώ) ο Α.Σαμαράς δεν θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αφού οι συνταγματολόγοι αποφάνθηκαν ότι δεν απαιτείται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει η δεδηλωμένη.
Το σχέδιο για την ΕΡΤ προβλέπει ότι οι 2.650 εργαζόμενοι θα μείνουν μόνο για τρεις μήνες και στη συνέχεια το οργανόγραμμα θα αποφασιστεί από τον μάνατζερ του BBC.
Δηλαδή, όλος αυτός ο κακός χαμός έγινε για να απολυθούν 650 εργαζόμενοι;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...