Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικές 2013: Παρασκευή 21 Ιουνίου οι βαθμολογίες


 Πανελλαδικές 2013: Παρασκευή 21 Ιουνίου οι βαθμολογίεςΤην Παρασκευή τελειώνει η αγωνία των υποψηφίων για τις επιδόσεις τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, αφού τότε αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία της βαθμολόγησης των γραπτών, ενώ τις δύο επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Οι βαθμοί των υποψηφίων θα αναρτηθούν στα σχολεία το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους και μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου (www.minedu.gr), πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους.
Η ανακοίνωση των βαθμών ανοίγει τον δρόμο και για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η σχετική προθεσμία, αλλά κατά πάσα πιθανότητα η διαδικασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
Τέλος, συνεχίζονται οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με τον Ελεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...