Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΝΔ καταρρέει και φέρνει πίσω διαγραφέντες


Πανικός κυριαρχεί στη Νέα Δημοκρατία, καθώς όπως εκτιμούν δημοσκόποι το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινά η κατάρρευση των ποσοστών του κόμματος κάτι για το οποίο είναι ενημερωμένοι στα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης. Και οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται στο παρασκήνιο, ότι είναι θέμα....
χρόνου η Νέα Δημοκρατία να ακολουθήσει την τύχη του ΠΑΣΟΚ, σε ότι έχει να κάνει με την δημοσκοπική της εξέλιξη. Μάλιστα, όπως σημειώνουν σε ιδιωτικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική, σε λίγους μήνες και παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες καταβληθούν ... τα δύο κόμματα, δηλαδή το
ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, να συγκεντρώνουν μαζί ποσοστό χαμηλότερο από εκείνο του 20%.

Μπροστά στο κίνδυνο της κατάρρευσης, η οποία βέβαια πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή στο γερμανόφιλο κόμμα στελεχών που είχαν διαγραφεί, μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος. Η ηγεσία έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή: "Μαζέψτε πίσω, όσους μπορείτε".

Μετά την προεκλογική προσχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία προσέφερε εξαιρετικά μεγάλη βοήθεια στον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός (Κάποιοι λένε ότι χωρίς την Ντόρα ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα τα κατάφερνε ποτέ), μετά την προσχώρηση του Μάκη Βορίδη, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Θανάση Πλεύρη και άλλων Τιτάνων της πολιτικής σκέψης, η Εκτελεστική Γραμματεία του γερμανόφιλου κόμματος της Νέας Δημοκρατιας, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισε την άρση των ποινών μελών του κόμματος για παραβάσεις του καταστατικού κατά την άσκηση της συνδικαλιστικής τους δραστηριότητας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες η απόφαση αφορά συνδικαλιστές, όπως οι κ. Νίκος Κιουτσούκης και Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Μετά από αυτή την απόφαση είναι βέβαιο ότι για το κόμμα της λεωφόρου Συγγρού ξεκινά νέα λαμπρή πορεία ... για νέο ιστορικό χαμηλό στις επόμενες εκλογές. (Όπως λέει κάποιος έμπειρος αναλυτής, δεν αποκλείεται τα ποσοστά της Πολιτικής Άνοιξης, στο κοντινό μέλλον να φαντάζουν ... ως ποσοστά αυτοδυναμίας)
 http://www.periodista.gr
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...