Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ HOT DOC ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ



-Χουντικός και καταδικασμένος, διευθυντής της ΝΔ
Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός. Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων.
Το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών του Ηλία Φιλιππακόπουλου προς τον Παπαδόπουλο μέσω των οποίων τον συγχαίρει για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του. Ακόμη και όταν η Ελλάδα εκδιώκεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του αντιδημοκρατικού της Πολιτεύματος, ο Φιλιππακόπουλος συγχαίρει τον Δικτάτορα για την σύγκρουσή του με τους Ευρωπαίους «βαρβάρους».
Ο άνθρωπος αυτός έχει οριστεί από τον Σαμαρά για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας την οποία επαγγέλλεται και βέβαια της Δημοκρατίας.
Όπως αποκαλύπτει επίσης το περιοδικό, ο Φιλιππακόπουλος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΝΔ στο παρελθόν και καταδικάστηκε πρόσφατα (πρωτόδικα) σε ένα χρόνο φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Παρά την προϊστορία του, ο Φιλιππακόπουλος παραμένει σημαντικό στέλεχος ενός κόμματος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Αν η επίθεση με πυροβολισμούς στην ταμπέλα της ΝΔ στη Συγγρού είναι χτύπημα στη Δημοκρατία (που είναι) τότε το να βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα ένας Χουντικός και να διοικεί ένα δημοκρατικό κόμμα, τι είναι;

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, έχει αποκλειστικά την ευθύνη να αποκαταστήσει την παρεκτροπή από τις δημοκρατικές πεποιθήσεις μέσα από την άμεση εκδίωξη του χουντικού στελέχους από το κόμμα.


 -Ο δημοσιογράφος-φάντασμα που διεισδύει σε τρομοκρατικές οργανώσεις
Ο άνθρωπος που δίνει συνέντευξη στο «HOT DOC» είναι φανατικός ισλαμιστής, χούλιγκαν, τρομοκράτης και ναζί κατά περίσταση. Ο ισπανός δημοσιογράφος-φάντασμα Αντόνιο Σάλας υποδύεται ρόλους προκειμένου να κάνει ρεπορτάζ που δε βασίζονται σε πληροφορίες άλλων, αλλά σε αυτές που έχει συλλέξει ο ίδιος, διεισδύοντας σε τρομοκρατικές οργανώσεις ανά τον πλανήτη.
-Πώς είναι η καθημερινότητα κάποιου που ζει αναγκασμένος να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα;
-Πόσο κοντά έχει έρθει στον θάνατο;
-Τί λέει για τη Χρυσή Αυγή;

- Όταν η «Ελληνικός Χρυσός» γέμισε τη ζωή τους με Σκουριές
Ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά και οικονομικά εγκλήματα που έδωσαν άλλοθι στην τρομοκρατία της κρατικής υποκρισίας. Το HOT DOC ταξίδεψε μέχρι τις Σκουριές της Χαλκιδικής και παρουσιάζει πως ένας παράδεισος στον βωμό της ανάπτυξης και των επιχειρηματικών συμφερόντων θα γίνει κόλαση.
Για ποιο λόγο η καναδική εταιρεία TVX εγκατέλειψε την χώρα μας;
Ποιος υπουργός έβαλε το χέρι του ώστε η έκταση 317.000 στρεμμάτων στις Σκουριές να αλλάξει χέρια σε μία νύχτα;
Με πόσα χρήματα «χαρίστηκαν» τα 317.000 στρέμματα δάσους και σε ποιόν;
Ποιος υπουργός υπέγραψε τις πρώτες μέρες της υπουργικής του θητείας την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τις Σκουριές της Χαλκιδικής;
Κινδυνεύει το περιβάλλον και οι ζωές των ανθρώπων από την εξόρυξη των μεταλλευμάτων στη βορειοανατολική Χαλκιδική;
Ποιος ο ρόλος της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή των μεταλλείων της Κασσάνδρας;

- Τακτοποίησαν ιχθυοκαλλιέργειες και του Γερουλάνου μέσα σε ένα 24ωρο
Συνήθως την ημέρα που μια κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή τα πάντα «παγώνουν» εν αναμονή του αποτελέσματος. Αυτό, όμως, δε συνέβη στις 4 Νοεμβρίου 2011, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να…παραιτηθεί λίγες ημέρες αργότερα.
-Tί συνέβη εντός μόνο ενός 24ώρου προς όφελος του τότε υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου και των επιχειρηματικών του συμφερόντων;
-Συνεδρίασε ποτέ η Γνωμοδοτική Επιτροπή για το χωροταξικό σχεδιασμό των ιχθυοκαλλιεργειών;
-Επιλύθηκαν τα ζητήματα για τα οποία υπήρχε σπουδή να νομοθετηθούν μέσα σε μια ημέρα;

-Ο υπουργός που ξέθαψε και δώρισε το χρυσό της Χαλκιδικής
Ο κοντός κύριος με το μουστάκι και τα γκρίζα μαλλιά περίμενε υπομονετικά στην είσοδο της Βουλής. Η αστυνομικός που ήταν υπηρεσία τηλεφωνούσε ξανά και ξανά στο στέλεχος της ΝΔ, με το οποίο ο επισκέπτης είχε ραντεβού.
«Έχω εδώ ένα κύριο Πάχτα να περάσει;» ρωτούσε ξανά και ξανά. Δίπλα της ο υπεύθυνος ασφαλείας έκανε διαρκώς νοήματα. Ο άγνωστος επισκέπτης δεν ήταν άλλος από τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Κώστα Σημίτη. Τον άνθρωπο που έμεινε στην ιστορία για τις περίφημες τροπολογίες στις υποθέσεις του Πόρτο Καράς και τα μεταλλεία Κασσάνδρας στ Χαλκιδική.

Ποιες είναι οι άγνωστες πτυχές της ζωής του κυρίου Πάχτα;
Για ποιο λόγο ο Κώστας Σημίτης έτρεφε προς το πρόσωπό του ιδιαίτερη αδυναμία;
Ποια η εμπλοκή του στην υπόθεση των μεταλλείων της Κασσάνδρας;
Με ποιο τρόπο δώρισε στον κ. Μπόμπολα εκατομμύρια ευρώ;
Για ποιο λόγο δεν αντάλλαζε ούτε καλημέρα με τους υπόλοιπους υπουργούς της κυβέρνησης Σημίτη;
Ποιος κορυφαίος υπουργός τον είχε αποκαλέσει «γραφειοκράτη σε στυλ σοβιετικο;»
Ποια ήταν η περίφημη τροπολογία για το Πόρτο Καράς για την οποία αποπέμφθηκε;
Για ποιο λόγο προκαλούσε «αλλεργία» στο Παπανδρεϊκό περιβάλλον;

- Η Φωτεινή Πιπιλή και το αυθαίρετο
Η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή είναι ένας άνθρωπος με οικολογικές ανησυχίες, βραβεύσεις και σημαντική δραστηριότητα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η πολυσχιδής οικολογική της δραστηριότητα δεν την εμπόδισε να προχωρήσει στην κατασκευή αυθαίρετου κτίσματος, δίπλα στο ποτάμι της Νέδας μεταξύ των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας. Πρόσφατα μάλιστα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε κατά πλειοψηφία την άρση της βουλευτικής της ασυλίας, έπειτα από γραπτό αίτημα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Τι αποκαλύπτει η έκθεση αυτοψίας των υπαλλήλων Πολεοδομίας Ζαχάρως στην οικία της βουλευτή;
Ποιο το ύψος των προστίμων που επιβλήθηκε στην κα Πιπιλη;
Σε ποια πρόσωπα κατέθεσε μηνυτήριες αναφορές ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους;
Για ποιο λόγο αποφασίστηκε η άρση της βουλευτικής της ασυλίας;

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...