Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση, Μουρούτη - Παπαδημούλη


Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά και διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, σχολιάζοντας... την τοποθέτηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το μουσείο της Ακρόπολης ανέβασε στο twitter δύο μηνύματα: «Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο
Ακρόπολης» και «Ας ρωτήσει ο κΤσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ».
Αμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος κατέχει καλά κι αυτός το... σπορ του twitter.
«Όταν ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού κ Μουρούτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;».
Στο ίδιο ύφος η απάντηση του Γ. Μουρούτη: «Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;» και αμέσως μετά έγραψε: «Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας!».
Τέλος ο συνεργάτης του πρωθυπουργού σχολίασε και τους δημοσιογράφους της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ. «Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδυτικότητα των ερωτήσεών τους... » και συνέχισε λίγο μετά: «Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... » έγραψε.
 kentrinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...