Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επιθέσεις στα περίπτερα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε Καλαμάτα και Πάτρα


Επιθέσεις δέχτηκαν τα εκλογικά περίπτερα του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» χθες στην Καλαμάτα και σήμερα στην Πάτρα! Σύμφωνα με μέλη της τοπικής συντονιστικής επιτροπής
Μεσσηνίας, δράστες διέλυσαν το περίπτερο το βράδυ της Παρασκευής,την ώρα που στο Επιμελητήριο της πόλης μιλούσε ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος. Ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Γεωργόπουλος υπέβαλε μήνυση κατ´ αγνώστων για το γεγονός.



Σήμερα Σάββατο επίθεση δέχθηκε από αγνώστους και το περίπτερο του κινήματος στην Πάτρα. Ο εκπρόσωπος του κινήματος Τέρενς Κουίκ, αφού κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτοί που είπαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες τις φόρεσαν και σήμερα βανδάλισαν και το εκλογικό περίπτερο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Πάτρα. Χθες είχαν βανδαλίσει και το εκλογικό κέντρο στην Καλαμάτα.
Όσο και αν νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν, όσο και αν μας πετάνε λάσπες, όσο και αν δείχνουν το πρόσωπο του πλαστογράφου τους υπενθυμίζουμε ότι είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες. Την επομένη των εκλογών κανένας δε θα γλυτώσει και όλοι οι ένοχοι θα πάνε φυλακή»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...