Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ χωρίς μάχη;


Μια παρατήρηση:

Κάτι με την σχεδιαζόμενη νοθεία, κάτι με ψήφους λαθρομετανστών, οι εγκέφαλοι του 4ου Ράιχ και οι εδώ μπράβοι τους δείχνουν να προσανατολίζονται σε σχέδιο παραποίησης και "μαγειρέματος" του...
εκλογικού αποτελέσματος. Πράγμα που σημαίνει (με ΕΠΙΦΥΛΛΑΞΗ!) ότι το άλλο σχέδιο, αυτό της αιματηρής προβοκάτσιας και του πραξικοπήματος για ΜΑΤΑΙΩΣΗ των εκλογών, βαθμιαία το εγκαταλείπουν. Κάτι που περαιτέρω δείχνει πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να το βάλουν σε πράξη! Πως η αναμενόμενη ΘΥΕΛΑ λαϊκής εξέγερσης που κάτι τέτοιο θα προκαλούσε, τους έχει παραλύσει εκ των πρωτέρων χωρίς καν να την βρουν έμπρακτα μπροστα τους.

Όταν η ανοιχτή μετωπική σύγκρουση (προβοκάτσια - πραξικόπημα) δείνει την θέση της σε κουτοπονηριές τύπου νοθείας και εκλογομαγειρικής, αυτό είναι από μόνο του μια τεράστια ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, χωρίς καν μάχη.

Ας μην ξεχνάμε, εξ άλλου, τι ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ θα είχε στην Ευρώπη, στην ευρωζώνη, στις χρηματαγορές, στα εργατικά κινήματα των άλλων χωρών εντεύθεν και πέραν του Ατλαντικού, στην στάση της Ρωσίας, κλπ., μια ιταμή μετώπικη επίθεση με αιματηρά γεγονότα και ανοιχτή κατάργηση των τελευταίων επιφάσεων κοινοβουλευτισμού. Εϊναι πραγματικά ΑΜΦΙΒΟΛΟ αν αντέχουν να το τολμήσουν (με ΕΠΙΦΥΛΛΑΞΗ, πάντα).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...