Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΥΡΙΟΙ !






Θέμα εγκυρότητας της εκλογικής διαδικασίας, όσο παραμένουν οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Επικρατείας, που είθισται να αντικαθίστανται με κοινής αποδοχής σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.Η κυβέρνηση, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κατ' ουσίαν είναι υπηρεσιακή με μοναδική αποστολή
να οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές, λαμβάνει αποφάσεις και δεσμεύει την επόμενη Βουλή και την επόμενη κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τονίζει ότι «σκανδαλώδης είναι η παραμονή του κ. Χρυσοχοΐδη», γιατί ο σημερινός υπουργός «είναι υπεύθυνος για την τάξη στην προεκλογική περίοδο και την ημέρα των εκλογών. Ταυτόχρονα είναι υποψήφιος βουλευτής και, με ενέργειές του, επιχειρεί να αξιοποιήσει τη θέση του, με στόχο να αποκομίσει προσωπικό εκλογικό όφελος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό, έστω την ύστατη ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του, να περιορίσει τη λήψη αποφάσεων στα απολύτως αναγκαία και επείγοντα, να παρέμβει ώστε να υπάρξει ταχεία και πλήρης οργανωτική προετοιμασία για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και να αντικαταστήσει αμέσως, τουλάχιστον τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης.

Κανένα ΜΜΕ δεν έχει θίξει το θέμα  της "υπηρεσιακής" κυβέρνησης που δεν άλλαξε και παίρνει αποφάσεις ως κυβέρνηση. Μην απορούμε γιατί Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές να επιβλέψουν την διαδικασία των εκλογών.Είναι και άλλοι που ανησυχούν μήπως η τράπουλα είναι "σημαδεμένη".


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...