Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Δεν θα καταθέσει πίσω την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Τσίπρας!!!









«Δεν θα επιστρέψω τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα ζητήσουμε τη δεδηλωμένη, την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα» είπε το Σάββατο από τη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας διαφοροποιούμενος από τη στάση του ΚΚΕ και της Α. Παπαρήγα και εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στα μέσα ενημέρωσης. «Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε
ταυτισμένοι με το Μνημόνιο. Το υπερασπιστήκατε με λύσσα. Είστε τόσο ένοχοι όσο είναι και μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς.

«Μου προσάπτετε κατηγορίες για όλα τα γούστα. Από χθες παραληρείτε. Βρίσκεστε σε πλήρη σύγχυση. Μου αποδίδετε τις πιο αλληλοσυγκρουόμενες προθέσεις. Τους πιο αντιφατικούς στόχους. Από φίλο των μπαχαλάκηδων και των τρομοκρατών, με την ίδια ευκολία, με εμφανίζετε ως πολιτικό φίλο και σύμμαχο του Πάνου Καμμένου» υποστήριξε, αποδίδοντας την εις βάρος του επίθεση στο γεγονός ότι «για πρώτη φορά η Αριστερά διεκδικεί την εξουσία -όχι ως χίμαιρα, αλλά ως ρεαλιστική προοπτική».

«Εγώ τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συνειδητοποιείστε το» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε ταυτισμένοι με το Μνημόνιο. Το υπερασπιστήκατε με λύσσα. Είστε τόσο ένοχοι όσο είναι και μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...